11.09.2008

Bir Fenerbahçe TV klasiği

Aziz Yıldırım yarın 14:00'te Fenerbahçe Televizyonu'nda Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Cem Şengül, Sabah Gazetesi Spor Müdürü Serdar Ali Çeliker, Zaman Gazetesi Spor Müdürü Serkan Akcan, Hürriyet Gazetesi Spor Servisi İstihbarat Şefi Mehmet Arslan ve Akşam Gazetesi Spor Yazarı Alaattin Metin'in sorularını cevaplıyor.

Başkan'ın kulübün yayın organlarını böyle etkili bir biçimde kullanması gerçekten güzel. En azından kızdığı medyaya prim vermeden, sevmediği gazetecilere "nanik" çekiyor, konuşursamda kendi kanalımda konuşurum diyor.

Fakat bir Fenerbahçe TV klasiği olma yolunda ilerleyen yarınki programda ufak bir değişiklik var. Genellikle İhsan Topaloğlu ile karşılıklı paslaştıkları programlara devam etmek yerine, bu sefer oyuna 5 kişi daha almışlar. Onlar da orta yapacaklar ve ataklar golle sonuçlanacak. Başkanın son konuşmasının derlemesini "Sessizlik Bozuldu" başlığı altında bloga taşımıştık. Bakalım bu sefer neler sorulacak, nasıl cevaplar alınacak?

Tribünlerin, taraftarın durumu umarım netlik kazanır diyeceğim ama safça bir istekten öteye geçmeyecek hatta yeniden körüklenmesi muhtemel. Stadın büyütülmesi gibi pek takip edemediğim bir dedikodu var sanırım, o konuyada netlik kazandırır. Josico'nun büyük topçu olduğunu, Eto ve Xabi ile hiç ilgilenmediğimizinde altı çizilir...

Neyse canım, biz yorum yapmadan izleyelim, belki bilmediğimiz birşeylerde söylenir.

Not: Aziz Yıldırım'ın Haziran'da yaptığı açıklamalara bakıyorumda "vay anasını" demekten kendimi alamıyorum.

Sessizlik Bozuldu

1 yorum:

Adsız dedi ki...

başkana giydireyim de nasıl olursa olsun mantığı.

ARKANDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN