25.09.2008

5 numara yine konuştu

Sözleşmeli futbolcumuz, canım, ciğerim Emre Belözoğlu verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulunmuş. Çocukken Fenerbahçe'li olduğundan tutunda Galatasaray'a gol atmak istediğine kadar. Benim takıldığım nokta ise futbolu bıraktıktan sonra ne yapmak istediği sorusuna verdiği cevap oldu.

" Belki Fenerbahçe Kulübü ile özdeşleşirsem kulübün bir bölümünde çalışmak olabilir "

Bu çocuk ciddi ciddi Fenerbahçe ile özdeşleşmekten, Can Bartu, Lefter gibi biryerlere gelmekten bahsediyor. Bunu daha önce Fenerbahçe dergisine verdiği röportajda da söylemişti.

Efendi efendi kazanıyorsun paranı işte daha fazla konuşma lütfen.

Allah'a yakın, bize uzak ol.

3 yorum:

B. dedi ki...

gitgide saçmalamaya başladı 5 numara
bi 6-10 sezon layıkıyla forma giy
asy'de gerekenleri yap bi

skiptomylou dedi ki...

transferinden beri yaptığı açıklamaların lüzumsuzluğuna ve saçmalığına kesinlikle katılıyorum ben de. ancak sanırım küçükken fenerbahçeli olma hususu doğru. daha galatasaray'dayken ya da avrupa'da oynarken de böyle bir şey gündeme gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

gerçi neyse ne dediğin gibi allaha yakın bize uzak olsun.

Efsane Maraton dedi ki...

@evladima miras bu sevda
küçükken fenerbahçelide olabilir, zeytinburnuluda, farketmez. fakat emre'nin durumu bence farklıdır. hala fenerbahçe ile özdeşleşcem diye yırtınırken o zaten galatasaray ile özdeşleşmiştir bence. hoş galatasaraylılarda bunu kabul etmeyebilir ama emre denildiği zaman akla galatasaray gelmiyor mu, çok fazla kasmasına gerek yok emre'nin.