30.03.2008

Beşiktaş - Fenerbahçe II

Maçtan önce yaşananlar, televizyondan izleyenlerin söylediğine göre beklenmedik şekilde iyi olan tribün performansımız, tartışmalı pozisyonlar bir yana benim için maçın en anlamlı karesidir yukarıdaki fotoğraf.

Özlemişiz golden sonra futbolcu tribün bütünleşmesini.

7 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

Serhat'tan beri belki de bir ilkdi bu
Alex o tribüne tırmandın ya ben senin kulu köpeen olurum ben

Adsız dedi ki...

asigim asigim sanaaaa,
doyamiyorumki sanaaaa

plaki dedi ki...

golün gelişimi sırasında da zaten hırs küpüydü alex. ama kaleye vuruşundan sonraki bu tepkileri göremedik biz. çünkü o sırada üstümde 3 kişi vardı:D

Donnie Brasco dedi ki...

aynen valla özetlerde izleyebildim ben de

Adsız dedi ki...

0-1 fenerbahçe öndeyken sesi hiç çıkmadı fenerbahçe'nin 1-2 olunca oldukça iyiydi. tribün adına buna iyi performans diyorsanız diyecek birşeyim yok.

Efsane Maraton dedi ki...

ikinci isimsiz'e ithafen "televizyondan izleyenlerin söylediğine göre beklenmedik şekilde iyi olan tribün performansımız"

ben tribun performansımızın iyi oldugunu soylemedim sadece televizyondan izleyenlerin soylediklerini aktardim, kaldı ki saldırsana kanarya bile televizyondan cok net bir sekilde duyulmus. birde herseye ragmen bagirmayan bir grup vardı. bunuda belirtelim. besiktas kapalisini, kendi tribunune sahip cikisini her zaman takdir ederim. ama fenerbahce geldigi zaman mantarladiginida kabul etmek gerek hani biz oyleyiz boyleyiz diyorsunuz ya. simdi sizinde kadıkoy'de sesiniz çıkmıyor deme bence, zaten kadıköy tribün,taraftar açısından bitti artık. yeni stadinizi yaptiktan sonra, yeni duzene gectikten sonra bilet fiyatlari uctuktan sonra oturur uzun uzun konusuruz sizinle.

sevgiler

Donnie Brasco dedi ki...

desibel mesibel nerdeydi merak ediyorum valla
inönü sustu bizi dinledi... açıkçası