18.03.2008

Endirek Serbest Atışlar

Geçenlerde mail kutusuna reklamı gelmişti, ne güzel futbolla ilgili bir kitap daha diye iç geçirirken alınacaklar listesine ekleyip maili kapatmıştım. Jeton köşeli olduğu için bir hafta sonra düştü. Kitabın yazarı olan Utku Yasavul adı blogculara pek yabancı olmasa gerek. Kendi blogu Almankale'yi geçtiğimiz ay tüm yazılarını silerek kapatan Utku Yasavul. 8 ay yazdım, artık başka şeyler yapmak lazım demişti bloga son koyduğu postta. Şimdi kitabını çıkarmış. Alınacaklar listesinde duruyordu artık almak farz oldu. Tebrikler Utku Yasavul.

"Reklam metin yazarı Utku Yasavul tarafından kaleme alınan kitabın editörlüğünü, sports marketing alanında doktora yapan İstanbul Ticaret Üniversitesi Araştırma Görevlisi Caner Giray yapmıştır.

Endirek Serbest Atışlar, yıllarca bir yerlerde duyup da unuttuğumuz, aklımızdan silinip giden futbol sözlerini bir araya getiriyor. Bazıları, futbol tarihini değiştiren aforizmalar. Bazıları; keskin zekayla yapılmış, hazır cevaplık içeren durum tespitleri ve bazıları da bizi kahkahaya boğan gaflar. Bu kitap; futbolu oynayanların, konuşanların, yönetenlerin, sevenlerin, sevmeyenlerin, bu güzel oyun içinde bilgi, entelektüalite, felsefe olmadığını düşünenlerin; futbola bakışını değiştirecek."

1 yorum:

B. dedi ki...

hoş bir kitaba benziyor almalıyım.