12.03.2008

Sar bakalım ordan...

Dün akşam son takımında belli olmasıyla artık kura moduna girebiliriz. Elimizde en sağlamından altı takım var. Schalke ve Fenerbahçe'yi bu sağlam altının dışında tutuyorum malumunuz. Sabah,öğlen,akşam olmak üzere günde üç posta muhabbeti dönen bu konuya bizde balıklama dalalım.

Herkesin gönlünden geçen Schalke fakat bu Almanlar gelir bize burada kayar mayar(Allah göstermesin) ondan sonra elimize yüzümüze bulaştırırız. Makara yaparken makara konusu oluruz onun için marjinal takılıp Schalke'ye pek sıcak bakmadığımı baştan belirteyim.

Mentalite ne olmalı kardeşim? Boğulacaksak büyük denizde boğulalım. Baktık Schalke olmuyor, sarıver oradan Barcelona, Roma, Chelsea. Geri kalan Arsenal, Liverpool, Manchester üçlüsü biraz sert gelebilir.

Manchester'a iyi makara yaparız ama sakat takım, iki tarafında birbirine karşı hiç hoş olmayan anıları var. Hıncını çıkartmak isteyebilirler, o yüzden uzak dursunlar. E şimdi Liverpool ve Arsenal iyi hoş takımlar ama önceden tanışıklığımız pek olmadığından daha sonra tanışmayı tercih edebiliriz. Birbirimizi tanımak için pek acele etmeyelim.

Dedik ya ordan sarıver bi Barcelona, Roma, Chelsea. Ama öncelik tabi ki Hans'lardan yana. Bu dördü güzel. Fazla irdelemeye gerek yok onun için. Cuma gününü bekliyoruz, hayaller eşliğinde.

Hiç yorum yok: