10.03.2008

Uğur Boral

Uğur Boral Cavcav'a beş kuruş kazandırmadan Fenerbahçe'ye transfer olduğunda İlhan Cavcav Uğur Boral'dan bir cacık olmaz anlamına gelen açıklamalar yapmıştı. Yok Tarık gibi olur, İstanbul'a alışamaz, Fenerbahçe'de tutunmak zordur diye. Kimi Cavcav'a hak vermişti çünkü kabul etmesi zor da olsa Fenerbahçe'de heba olan yıldız adayları yok değildi. Gece hayatı, maçtı, kötü performanstı derken bir anda kendilerini Anadolu'da buluyorlardı. Benimde içinde olduğum diğer grup ise Cavcav'ın sinirlendiği için böyle konuştuğunu düşünüyordu.
Nereden baksanız aradan bir buçuk sene geçti. İlk geldiği günlerde sergilediği performansla Cavcav'ı haklı çıkaran Uğur Boral bugünkü performansıyla Cavcav'ı ağlatıyordur heralde. Geçtiğimiz sezon yuhlanan, sezon başında kendi evinde ana avrat küfür yiyen bir futbolcuydu, çok değil altı ay evvel sövenler bugün Uğur'u ayakta alkışlıyor.

Birde maçtan sonra çıkıp efendi gibi yaptığı açıklamaları var Uğur'un. Seyircinin taraftara baskın geldiği maçlarda destek istiyoruz, bizi yalnız bırakmasınlar diyen, önemli bir maç kazandıktan sonra, takım içinde karşılıklı sevgi ve saygıdan bahseden öyle bir adam işte. Bu performansı ne kadar sürdürürür, bir kaç maç sonra eskiye mi döner yoksa sezon sonunda dümeni Tuncay gibi Avrupa'ya mı kırar bilinmez ama kalsında biz onu sol kanatta uzun seneler izleyelim be abi. Oyunu batırsada izleyelim.

2 yorum:

NYG dedi ki...

tribünden futbolcu çağırma şarkıları listesinde ilk 3 sokuyorum zat-ı muhteremi.. var mıdır bir yerde linki...

uğur boral, paramparampara....

Efsane Maraton dedi ki...

youtube'da biraz gezindim ama yok galiba, bulan varsa beri gelsin.