6.03.2008

Normale Dönmek Lazım

-Tamam kardeşim, görmemişiz hayatımızda çeyrek final, cılkını çıkartırız camia olarak ama normale dönmek lazım artık. Amatör branşlarda da, Süper Lig'de de hayat devam ediyor. Üzücü bir Aris maçı, takip etmekte zorlandığım voleybol ve bayan basketbol maçları tam gaz.

-Pazar günü Manisaspor Kadıköy'de. Deli Yılmaz Vural'ın ne yapacağı belli olmaz. Zaten bizim takımın Avrupa maçından sonra puan kaybetmesi gelenek halini aldı, yine bir kaza yaşamamız hiç hoş olmaz.

-Volkan, Volkan diyoruz karambolde 4 maçı itelediler adama. Mr.E az bile verdiler adamı öldürmediği kaldı diyor ama vatan, millet, sakarya Volkan sana canım feda kontenjanından biraz indirebilirlerdi hani. Neyse Serdar takılsın kalede, küsmesin sonra.(Böyle de duygusalımdır, düşünceliyimdir hani)

-14 Mart bir anda önem kazandı. Öğlen vakti oturup bir yerlerde kura çekimini izlemek lazım. Hatta biraz alkol eşliğinde izlenebilir kura çekimi. Bakarsın güzel birşeyler çekeriz kurada ondan sonra ezeli rakibini kurada çeken İngilizler gibi "yeah" diye bağırırız . Ama Cuma günü, öğlen vakti, mahalle baskısı falan, aman diyeyim ben. Bu kötü düşünceyide atayım en iyisi kafamdan. Hatta Cuma'ya gitsem daha hayırlı bir iş yapmış olurum. Sonra radyodan dinlerim. Evet, böyle daha güzel. :)

1 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

valla biz böyle havalardayken takım nasıl konsantre olacak merak ediyorum
maçı 10 dakika ciddiye alsınlar yeter diye düşünüyorum
hadi inşallah