18.03.2008

Vladimir Beschastnykh

Aşağıda Simao'yu yazdık, Bescasnik'i yazmazsak olmaz. Türkiye'ye gelişi de gidişide epey olay olmuştu o dönem. Rivayetlere göre Sadettin Saran bu transfer için Rus mafyasıyla kapışmıştı. Arada kaptırılan paralar, tehditler derken bu transfer Sadettin Saran'ın yöneticiliğine mal oldu sonra.(Tabi görünen neden buydu)

Her transferde olduğu gibi heyecanla karşıladık Bescasnik'i ama o da yalan çıktı. Gönül isterdiki oynadığı futbolla hatırlansın ama o sadece ismiyle hafızalara kazındı. Fenerbahçe'ye gelene kadar kötü sayılmayacak bir kariyeri vardı fakat kapağı adını sanını bilmediğimiz Kuban diye bir Rus takımına zor attı. Sonrasında ise Dinamo Moskova, FC Oryol, Khimki'ye düşmüş yolu.

6 yorum:

plaki dedi ki...

Medyanın " bezlastik" diyerek yaratıcılığını konuşturduğu isim!

Conrad Bundy dedi ki...

Bir de Atkinson vardı. Yazınızı beklerim.

dinazor dedi ki...

Ya Atkinson hiç değilse atıyordu. Adam bütün derbilerde gol atıp maç kazandırdı. GS ye attığı 3 gol de cabası..

Efsane Maraton dedi ki...

atkinson içinde mutlaka birşeyler yazarız ama atkinson'ı simao, bescasnik, oulare, ilie gibi topcular arasına koymak olmaz diye dusunuyorum ben. ne de olsa onun yeri bambaska :)

Conrad Bundy dedi ki...

tabi ki atkinson ayrıydı. eski topçularımızı düşününce aklıma ilk o geldi. 2 senede attığı 10 ya da 12 golün 3 ünü gs ye atması ilginç olan sadece :)dediğiniz gruba preko yu da öneriyorum.

B. dedi ki...

isminde 3 sesli harf vardı dimi :D
iyi bi oyuncu asla değildi