18.05.2009

Taraftar Blokları


Seneye tribün konusunda güzel gelişmeler olacağına dair duyumlar geliyordu fakat geçmiş zamanlarda bu konuda yönetim çok kazıklar attığı için insanın pek inanası gelmiyordu. Bu sefer resmi siteden Taraftar Blokları adı altında bu güzel haberi doğruladılar. Buna göre Maraton Üst A ve B Bloklar bağıran taraftara ayrılıyor. En başında atılması gereken bu adım çok geç atıldı ama eminim tribün adına güzel günlerin başlangıcı olacak.

A blokta olan Feder'in de başka bir bloğa geçeceği yönünde söylentiler var. Doğru açıklamayı mutlaka kendileri yapacaktır. Herkes için hayırlısı olsun artık.

3 yorum:

mcD dedi ki...

En mantıklısı oldu, umarım ilerleyen senelerde c-d-e diye gider bu bloklar ve bu blog'un adı geri döner:)
Feder söylentileri doğrudur...

Arkhe dedi ki...

Daha önce de Migros altın koltuklarını sökmeyi önermişti ki tüm bağıran grupların kale arkasında öyle bir yerde toplanması bence çok iyi bir fikirdi..

Buna da şükür, grupların da artık bazı şeylerden vazgeçmeleri gerekiyor. Stadın dört bir yanına dağılmış bağıran ufak topluluklar bu iki blog ve telsim üste yerleşebilirlerse harika olur. Tek yerden tek ses çıkartılabilirse eminim stadın diğer bölümlerinden de olması gereken yerlerde ciddi destek gelecektir.

Arkhe dedi ki...

Fotoya bir kez daha baktım da.. Bir de pankartlara tekrar izin verilse tadından yenmeyecek..