25.05.2009

Kongre-Konya-Beşiktaş Üçgeni


Maçtan çok kongrenin sonucunu, farkı merak ediyordu herkes. Beklendiği gibi Aziz Yıldırım büyük bir farkla kazandı kongreyi. Bence ne Şadan Kalkavan ne de Aziz Yıldırım bu saatten sonra kulübün ihtiyacı olan başkanlık tarzını sergileyemeyecek olsa da iki kişiden birini seçmek gerekiyordu. Aziz Yıldırım'ın hatalarını tekrar etmemesini dilemekten başka yapılacak hiçbir şey yok.

Maça gelince kimsenin böyle bir skor beklemediğine eminim. Konya saldırır, en iyi berabere biter, ligin altını da üstünü de son hafta karıştırırız beklentisi hakimdi. Ama Fenerbahçe bu sezon hiç bir maçta kendinden bekleneni yapmadığı için gitti maçı farklı kazandı. Olan Konya'ya oldu, Denizli'ye ve Beşiktaş'a yaradı. Akıllar sürekli olarak Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonucu şampiyonluk belli olur mu sorusundaydı.

Tribünde ise maraton üstte bağıran grupların tamamı A Blok'ta olunca önümüzdeki sezonun alıştırması yapıldı sanki. Kadıköy'de sezonun son maçı en iyi tribün yapıldı desem abartmış olmam heralde. Sürekli farklı besteler girilmesi, bir besteye takılıp saatlerce söylenmemesi sonucu herkes memnundu tribünde.

FENERBAHÇE: 4 - KONYASPOR: 2
Stat: FB Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Serkan Gençerler
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Al Bilgin, Gökhan Gönül, Lugano, Roberto Carlos, Selçuk, Emre (Dk. 68 Deniz Barış), Deivid (Dk. 76 Semih), Uğur Boral (Dk. 85 Vederson), Alex, Güiza
Konyaspor: Oğuzhan, Mihajlov, Kratochvil, Mehmet Çoğum, İsmail Güldüren (Dk. 36 Kaue), Bülent Bölükbaşı (Dk. 54 Poljac), Cihan Haspolatlı, Ayman, Fahri (Dk. 65 Mustafa Er), Serhat Akın, Veysel
Goller: Dk. 14 ve 17 Güiza, Dk. 38 Uğur Boral, Dk. 40 Roberto Carlos (Fenerbahçe), Dk. 75 Kratochvil (penaltıdan), Dk. 90 Poljac (Konyaspor)
Sarı Kart: Dk. 84 Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

1 yorum:

anti dedi ki...

maraton a'daki en güzel gecelerden biriydi.

lay lala laylay lay lala laylay
manyak mı bunlar?!