10.05.2009

Kongre Vardı, Ne Oldu Ona?


Bir hafta sonra bu saatlerde Fenerbahçe'de yeni dönemde başkanlık koltuğuna oturmuş olan ismi tartışıyor olacağız. Aziz Yıldırım devam mı edecek, Şadan Kalkavan "bende varım" diyerek son dakikada yarışa dahil mi olacak göreceğiz. Sadettin Saran zaten yarışta yok. O kozunu artık Eylül'de olağanüstü kurula saklıyor. Yani kendisi öyle söylüyor.

Bir kaç ay önce herkesin birbirine atarlı giderli olduğu başkanlık yarışında, seçime bir hafta kala ortalık süt liman olmuş durumda. Geçtiğimiz gün Aziz Yılmaz çıkıp ceket şov yapmasa kongre olduğunu bile hatırlamayacak duruma gelmiştik. 17 Nisan'da kumarane baskını sonrası Hayatım Fenerbahçe şöyle yazmıştı;

"Her ne kadar grupçuluk bitti deniyorsa da aslında bitmemiştir Fenerbahçe’de, sadece kontrol altındadır. Yarın ne olacağı hiç mi hiç belli değildir. Bir rüzgar çıkar eser tersten, grupların üstündeki kontrol örtüsü açılıverir."

Galiba o örtü Aziz Yılmaz'ın konuşması ile şimdi resmen açıldı. Fakat ne Aziz Yıldırım'dan ne de Şadan Kalkavan'dan ses var. Ses vermek için Çarşamba akşamı kupa finalini bekliyorlar desek çok mu acımasızca olur?

Not : İki yazıda üst üste Hayatım Fenerbahçe'den alıntı yaptık. Onore Abi'ye selam olsun. :)

1 yorum:

onore dedi ki...

Aleykum selam :) Galatasaray macinin yerinde ciddi bir sallamam olmus, pardon :) duzelttim ama.