3.03.2009

Yeter Artık

Resmi Sitede yayınlanan yazı ve fotoğraflar malum. Aynı şekilde hedef gösterme kaygısıyla yayınlanan diğer fotoğraflarda. Baştan söylemek lazım; bıçak çekmenin kabul edilebilir bir tarafı yok. Fakat o bıçağı çektireni kişiyi iyi tespit etmek lazım.

Başkanın sezon başından beri yaptırdıkları, E Blok'a yığdığı adamları, yağdırdığı cezaları, paralı askerleri ve daha nicelerinin üst üste gelmesi sonrasında yaşandı bu olaylar. Belki daha beterini yaşayacağımız günlerde var.

İşte böyle bir durumda, yönetim Fenerbahçe'nin resmi sitesinden tanımıyoruz, kabul etmiyoruz, herşeyin sorumlusu bunlar dediği adamların resimlerini, kamera kayıtlarını yayınlıyor. Sezon başından beri milletin bas bas bağırdığı kamera görüntülerini. Hani GFB'nin masum olduğu fakat günah keçisi ilan edildiği zaman yayınlayın dediği fakat yönetimin işine gelmediği için yayınlayamadığı görüntüler.

Şimdi tam istedikleri gibi birşey buldukları için günlerce, aylarca yayınlayacaklar bu fotoğrafları. Fakat insan sormadan edemiyor. O sırada bu adamlar kimin üstüne yürüyor, kiminle münakaşaya giriyor? Onların hiç mi görüntüsü yok, o adamlar bu olaylar olurken armut mu toplamış ve en önemlisi bu olaylar nasıl başlamış? Her açıdan kayıtta olan kameralar bunları yakalamamış mı?

Yeter be Aziz Başkan yeter. Sen açtın bu dertlerin hepsini milletin başına. Unutulmaz birisi olmak varken öyle işler yaptın ki, kendi taraftarın bile nefret eder oldu senden artık.

Nasıl olacak bu işler Başkanım?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

inanılır gibi değil... bu kadarına pes...

ygtylmz dedi ki...

Alalh belanı versin başkan artık . 1 yıl ceza almış Sefa abi yine .