20.03.2009

Metrobüsle Gelin


Aylarca "Kadıköy'e finale geliyoruz, bayrak dikeceğiz, Kadıköy'ü başınıza yıkacağız, uyuyamıyorsunuz, caddeyi s*kip atacağız, milyonlarca oradayız" diye diye sizin Kadıköy'de final oynamanızla zerre kadar ilgilenmeyen hatta destekleyen Fenerbahçelinin bile sinirlerini zorladınız. Özellikle son hafta. Şimdi elenince sizinle dalga geçene kızıyorsunuz. Siz getirdiniz milleti gaza, biz mi getirdik?

Not: Fotoğraftaki metrobüsün plakası Alman mı? Ne kadar ilginç... :)

14 yorum:

aksilaz dedi ki...

Gerçekten nasıl bir klüp oldugunuzu her ortamda belli edebiliyorsunuz tebrikler...

Dalga geçmekte haklısınız. Çünkü o kupaya çok inanıyorduk ancak yola ecemilerle devam ettigimizi unutmusuz.

ADE dedi ki...

stadda mac boyu asılı duran pankartla resmi sitenin aciklamasinin hic bir farkı yoktur. kendileri yapınca rekabet icinde, biz yapınca kücüklük..
birakın bu isleri sayın rakiplerimiz.. niye elendik, 2-0 dan samiyende nasıl mac verdik bunlari düsünün önce..

aksilaz dedi ki...

O pankartı seyirci açtı yönetim değil. Bunu sende biliyorsun ancak toz kondurmamaya calısıyorsun. Biz kendi hatamımı açıkca dile getiriyoruz ancak siz hala başınızı kuma gömüyorsunuz. Yönetiminiz başarısızlıgını sürekli bize saldırarak örtmeye çalışıyor. O acılıs sayfası tahrikten başka birşey değildir...

Efsane Maraton dedi ki...

@aksilaz

hepiniz resmi site olayına takmış durumdasınız fakat bu fenerbahce.org'un yediği ilk halt değil ki. bundan önce onlarca rezalet işe imza attı fenerbahce.org. çoğu blog arşivinde mevcut zaten.

şu an çoğunuzun yaptığı; kaybettik acilen üste çıkmamız lazım durumu. haftalarca tahrik gırla giderken güzeldi fakat şimdi yapmayın bari.

adnan polat kadehler eşliğinde kadıköy'de final pozları verirken, o pankartlar açılırken, cümleler yazılırken hiç mi aklınıza gelmedi "elenirsek ne olacak" diye?

saygılar,

ADE dedi ki...

@aksilaz..

pankartı taraftar hazirlamistir ama yönetim onay vermese, öylesine büyük bi pankart mac boyu orda durmaz.. yani isin icinde yönetimde var taraftarda.. ayni Fenerbahcede oldugu gibi.

Dolayısıyla tek tarafta suc aramanın bi mantigi da yok.. Suc varsa iki tarafta da var..

aksilaz dedi ki...

@Efsane Maraton
Adnan Polatın yaptıgı bir çok yanlış var tabiki. Bunu bizde biliyoruz ve eleştirilerimiz söylüyoruz ancak fenerbahçe yönetimi ve taraftarı sürekli olarak bi ezik ruh hali içinde bunu anlayamıyoruz.

@ADE
kadıköye Metrobüsle Gidiyoruz panakrtının neresi alaycı onu söylermisin? Ancak fenerbahçe yönetimi bunu sürekli yapıyor zaten. Bu kadar ezik bi camia olamaz Dünya üzerinde.

ADE dedi ki...

Metrobüsle kadiköye geliyoruz derken trafik sorununa mi parmak basiyordunuz ? Bırakın allah askına, din kardesiyiz hepimiz.. tartisiyorsak birseyi dogruysa dogru yanlissa yanlis diyelim ki karsi tarafın sözüne saygimiz olsun..

Evet biz laf sokuyoruz simdi..Ama Galatasaraylılarda sokuyor.. Bu da gayet normal.. Arada bir rekabet var..

Ama karsının yaptıgı kötü, bizim yaptigimiz normal demeyin hep, cikarin formanızı arada sırada..

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

içten içe çıldırıyodum ben de.gelsele napardık ? metrobüsle geliceklermiş bir de muasdhasdhash

aksilaz dedi ki...

Laf sokmayı biz yapıyoruz ancak sizin yaptıgınız sürekli resmi kurumlarınızdan olunca bu haysiyetsizlik oluyor...

Resmi sitenize emrenin kariyerine Galatasaray kısmızını yazmasınız

100 yıllık rekabette galatasaray logosu kullanmazsınız

bunalr gibi daha nicelerini yapan sizin resmi siteniz. Taraftar birbirini kızdıracaktır dogrudur ancak belaltına vurmayı resmi kurum yapamaz. Tabi siz bunu anlayamazsınız çünkü nasıl bir klüp oldugunuzu biz biliriz.

@Cubuklu Sevdalısı
bana Alex'in dünya beyefendisi oldugunu söyleyen kişinin seviyesine inmeyeceğim.

Alex il Grande dedi ki...

Gs bayrağı dikeceklerdi Kadıköy'e. Ne oldu o bayrak şimdi??

ADE dedi ki...

Acik ve net söyleyim ne GS'yi günahım kadar severim ne Adnan Polati..
cok da sevindim Galatasarayın elenmesine..

eminim sende benle aynı görüstesindir karsi cephede..

ama buna ragmen terbiye sinirlarini asici tek kelime kullanmadım..

Haysiyetsizlik, eziklik, gibi laflarla tartismanin bi yere varacagi yok..

Sözün özü.. Ne bizden altta kalir yaniniz var ne de üstte.. Bugun biz isek haysiyetsiz, dünde sizdiniz.. Bugün biz isek ezik, yarinda siz olacaksiniz..
Tek aciklamak istedigim, bi hata varsa karsiliklidir.. Tek tarafli degildri.. ama bunu bile görmüyorsun..

Benden bu kadar.. eyvallah, kal saglicakla..

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

@aks2k

Alex'in beyfendi olmadıgını söyleyen biriyle tartışmayacağım.Alex'e çirkef diyen adam gerçekten ya kör ya gerizekalıdır.

PVH dedi ki...

Yahu dalga gecmeyin cocuklarla uzuluyorlar sonra :) Ya ama neden dalga geciyorsunuz uhuhuhuhu. Hep bu Fenerliler iste hep bu Fenerliler uhuhuhuh. Fenerlilerin olmayan her ortamda Fener'e kufur eden bir adamin gelip burada "nasil bir kulup oldugunuzu belli ediyorsunuz" demesi de unlu Galatasaray yuzsuzlugunun ve ahlak anlaysinin en muazzam ornegi olmus.

H.C.T dedi ki...

İşte tipik internet amelesi bir Goaaassaray taraftarının dramı...

Görünürde bu kadar başarılı bir kulübün taraftarlarının dünyanın açık ara en ezik,en kudurgan ve en gerizekalı taraftarları olmasını anlamak hakikaten güç. Bu kadar yoğun tepkinin tek sebebinin aylardır resmi ağızlarınızın bile uefa kupasını kazanmaktan çok stada bayrak dikmekten,semti sarı-kırmızıya boyamaktan bahsedip durması olduğunu idrak edmeyecek kadar algı yollarınız tıkanmış. Kudurun şimdi Nihat Doğan-Ajdar Anık kırmaları sizi... Kaşınmadığınız sürece sizi sallayan bir kişi yok yeryüzünde.