20.03.2009

Ömer Çavuşoğlu


Akşam kaçırmışız izlemeyi, linkini yolladılar sağolsunlar. O nasıl bir gülüştür Ömer Çavuşoğlu, nasıl kahkaha atıyorsun sen. İzlerken gözlerimden yaş geldi.

O değil, şimdi eski tezahürat yeniden hortlayacak... :)

Ne F-16'lar, ne de füzeler,
Çavuşoğlu Ömer Cimboma gömer



Link : http://www.youtube.com/watch?v=cXznwOqwBB8

8 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

abdül harbiden cok fena ağlıyodu dün gece ya :)

muhder dedi ki...

ben sadece güldüğü sahneyi seyretmiştim netten inanılmaz güldük ekrana bakarak=)

PVH dedi ki...

cimboma gomer falan yazmissiniz, eziksiniz, buzuksunuz, biz buyuk kulubuz, fenerliler zavalli, bu fb'liler hep boyle, hep biz dalga gecelim kufur edelim, siz centilmen olun, uhuhuhu ama neden dalga geciyorsunuz ya Gs ile, anneme solicem sizi?

Adsız dedi ki...

sana tek bi lafım var ömer çavuş oğlu senın yaptına insanlıı bırak bır turke yakısmayan bı davranıstır tmm orda oynayan takımın adı galatasaray olabılır ama o takım bır TÜRK TAKIMIDIR ve senin bu duruma guldunu grunce senın adına uzuldum cunku sen sadece GALATASARAYIN yenıldıne uzulmedın TURKIYENINDE yenılmesıne sevindın hic supesızkı senınde almanlardan bı farkın yoktu o aksam cnku sen türkiyenın yenılmesıne gulecek kadar Ş E R E F S İ Z bi adamsın ve sana bunları soleyen bı 16 yasındakı galatasaralı kız deıl sana bunları soleyen bır TÜRK GENCIDIR !!!(SANA ACIYORUM)

B. dedi ki...

gsli bir Türk genci nickli kişilik!(bayan yada erkek)
futbolda amatör ruh denen bir şey vardır hiç duydunuz mu,yada biliyormusunuz bilmem ama amatör ruh ne çağ dışı,ne ilkel yada bağnaz bir şeydir.futbolun temelidir,futbolu var eder.
Tribüncü olmak genelde bunu gerektirir istisnaları var mıdır vardır.
biz Türk genci değil miyiz?!

benim Türklüğümü ölçmeye hele hele değilsin demeye kimsenin gücü yetmez.
gslilerin moralinin bozuk olduğu gecede belki o kahkalar doğru olmayabilir haklısınız derim ama gs'nin elenmesine üzülmedim demek kadar doğal bir şey yoktur Fenerbahçe,bjk yada Boca kanadından.
bende amatör ruhluyum bende üzülmedim
bana da şerefsiz mi diyeceksiniz?!!

eklemek istiyorum,gs lisesinin Atatürk'ün Kurtuluş savaşında Türk gençlerini savaş için hazırladığı sıralarda,onların fransızları sakladığı v.s v.s bir çok gelişme olduğunu Atatürk'ün de liseyi esefle kınadığını biliyor muydunuz?
yada Harrington Kupası'nın önemini!!

lisenin yaptıklarına hiç girmeyeyim isterseniz,biz gsnin ne olduğunu nereden geldiğinin köküne inmiyorsak,lütfen sizde hiç bir FENERBAHÇELİYE TÜRK değilsin demeyin.
halen diyorsanız hamburgun yendiğine sevinen Türk değildir v.s takımların köklerini araştıralım,kim daha TÜRK!

böyle bir saçmalık olamaz.

haute_couture dedi ki...

Galatasaraylı bir Türk gencine;

Uzun paragrafının hiç bir tarafına katılmıyorum bu ayrı bir konu; daha önemlisi ise yazında o kadar Türk-Türkiye yazmasını bilirken, Türk dilini bu kadar kötü ve bozuk kullanman, trajikomik değil mi?

H.C.T dedi ki...

Ben cidden idrak etmekte zorlanıyorum abi. Bir taraftar topluluğu nasıl her bir bireyiyle bu kadar gerizekalı olur? Ve nasıl bir özgüvendir ki bu bit yavrusundan irice beyinleriyle her yerde her fırsatta camianıza veya bireylerine insanlık,şeref,haysiyet,etik vs dersleri vermeye kalkışırlar?

GS taraftarını kaale alanlara inanamıyorum,aslında bir yerde kendime de inanamıyorum bunlar için bu kadar yazdığıma. Israrla söylüyorum yine ed,bu kadar kaşıntılı,bu kadar salça olmasanız fike sürülmezsiniz. 2 cümle cevap alabiliyorsanız her fırsatta salça olmanızdan yaka silktiğimizdendir. Yıkılın şimdi kaz sülalesi!

ilhanGS dedi ki...

sayın ömer çavuşoglu gülme komşuna gelir başına...kümedeki takımlara ilaç oluosunuz ilaççç:D:D