2.03.2009

"Uzay" Çatısı Olmayan Maraton

Tesadüfen bulduğum bir fotoğraf. Taş çatlasa yedi sekiz seneliktir. Maraton yeni bitmiş. Çatısı yetişmemiş ama yine de açmışız tribünü. Pankartlar desen boşluk kalmayacak şekilde. Localar ise bomboş. Oranın inşaatı daha bitmemiş anlaşılan.

11 yorum:

Arkhe dedi ki...

2002, Rapaiç'in o muhteşem golü attığı maç.

Saatler öncesinden tribüne girdiğimiz belki de son maç. Çok sarhoştum, koltuklar daha takılmamıştı ve taşların üzerinde arkadaşların arasında sızmıştım. Uyandığımda saat 5i biraz geçmişti ve tribünler neredeyse tamamen doluydu..

Efsane Maraton dedi ki...

@Arkhe

bende öyle hatırlıyorum o maç olması lazım ama emin olamadığım için yazmadım. baba ocağına hoşgeldiniz yazısı taşıyan bir de planör vardı sanırım o maç. stadın üstünde dolandı durdu bütün gün.

şimdi baktımda kesinlikle o maç :) yukardan sallanan sarı bayraktan hatırladım.

tamchee dedi ki...

Polis ile ilk sağlam kapıştığım maç, beni polisin elinden jandarma kurtarmıştı..!!
:D

Adsız dedi ki...

herkesin polisle bir anısı var herhalde , ben de yanımdaki 6s li komiserle baya makara yapmıştım :)

iyi adammış , yoksa gözaltında geçirirdim geceyi :)

NYG dedi ki...

güneş doğmuş cumhuriyetin üzerine..

dreamweaver dedi ki...

o tribün ilk açıldığında fener-bjk maçıydı. toz şeklinde yağmur yağıyordu. aslında resmi olarak açılmamıştı ama millet merdivenlere falan oturunca o zamanki adıyla yeni açıktan epey bi insan oraya geçmişti. maçta ise yenilmiştik.

Dahke dedi ki...

rapaic'in attigi mac eet
hatta o pankart yirtilmisti üstteki babaocagi

tamchee dedi ki...

doğru söylüyorsun dreamweaver, hatta birileri düşmüştü tünel girişinin üzerinden..!!

Dahke dedi ki...

o bahsettiginiz kaba insaatli besiktas acilis macinda abartmiyorum telsim kale arkasi üst numarali kösesinden itile itile kendimi maratonun göbeginde bulmustum, hava cok pis yagmurluydu

B. dedi ki...

localar boş maraton alt ayakta !

Adsız dedi ki...

Bi anıda benden eğer o maç ise.Fb-gs maçı arkadaşım aradı bilet alalım dedi.Biletler kale arkası eski para on milyon.Bende askerden gelmişim çalışmıyorum ve para yok.Dedim param yok gidemem.Maça iki gün kala gitmeye karar verdik ama bu seferde biletler bitmişti.Tek bilet maraton altta vardı on milyonu veremeyen ben 2001 yılında kredi kartı ile elli milyon vererek maraton alttan bilet almıştık.Maç öncesi aziz yıldırımı gördük koridorda gelin çocuklar size locaları gezdireyim demişti.On onbeş kişiyi aldı stadı gezdirdi çok güzel bir andı.Geriye kalan Rapaiçin müthiş füzesi ve kudurmuş cinconların gördüğü dört kırmızı karttı.