1.03.2009

KFY'dan Gerçekler

GERÇEKLER, GERÇEKLER, GERÇEKLER...


Günlerdir “biz farklıyız” diyerek reklam yapan özgür basınımızın(!) bugün yayın hayatına başlayan gazetesi HABER TÜRK, yalan yalnış ifadelerle grubumuzun adını kullanarak gerçeği yansıtmayan haber yapmışlardır. Fenerbahçe Tribünlerini bilen herkes KFY’ nin olayların yaşandığı tribünde olmadığını bilir, bilmektedir. HABER TÜRK Gazatesinin yöneticilerine buradan sesleniyoruz. Farklı olduğunuzu göstermeniz için muhabirlerinizin araştırmadan bilgi sahibi olmadan yaptığı yalnış haberin düzeltilmesini aksi takdirde gazetenizi şiddetle kınadığımızı bildiririz. KFY ismini kullanan herkes neyin ne olduğunu çok iyi bilecek ve iyi analiz edecek. Yalan ifadelerle yorum yapanlar KFY isminin altında ezilmeye mahkumdurlar.

Gerçeklere gelince;

Geçen hafta şampiyonluk yarışında Ankarada aldığımız çok önemli yenilgide bile tribünde sesimizi yükseltmeyerek sustuk. Dün akşam Kadıköy’ de oynanan Fenerbahçe Sivasspor maçında gerek bizler gerekse diğer Fenerbahçe Tribün Grupları her zaman konuşlandıkları yerlerde maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar “Sadece Fenerbahçe” için tezahuratlarda bulunarak takımımıza desteğimizi koşulsuz verdik. Özellikle maraton üst tribünde bulunan Genç Fenerbahçelilerin tribün performansı son derece mükemmeldi. Bu durum birilerini rahatsiz etmiş ki maç çıkışı provakatörler yine iş başındaydı. Her zaman söylediğimiz gibi kadim dostumuz Genç Fenerbahçeliler ve lideri Sefa Kalya’ ya haksız bir şekilde ceza verdirmek için birileri sürekli düğmeye basıyor ve kışkırtmaya çalışıyor. Artik galip geldiğimiz çok önemli maçlardan sonra sevinecekmiyiz yoksa galibiyet sonrası nasıl bir oyunun içindeyiz diye düşünecekmiyiz ?

Tribünlerimizde uzun süredir yaşanan bu olaylar, “takım elbiseli, eli bıçaklı, üzerlerinde tek bir Fenerbahçe ürünü olmayan, mafyavari” kişilerin provakasyonu ve kışkırtmaları sonucunda yine ortaya çıkmıştır. Ellerindeki bedelsiz bilet ve kombinelerle tribüne girip Fenerbahçe lehine yapılan tezahüratların hiç birine katılmayıp, Genç Fenerbahçelileri kışkırtmak için ellerinden geleni yapan, özel güvenliklerle stada giriş yaptırılan bu kişiler artık şiddetin dozunu artırmaya başlamışlardır. Gerekli mercilerden stadımızdaki güvenlik kameralarını kullanarak bu kişilerin tespit edilmesini, kimler tarafından gönderildiği, amaçlarını ve stadımızdan uzaklaştırılmalarını istiyoruz.

Son olarak bu mafya özentilerini tribünlerimize sokan kişi yada kişilere diyeceğimiz şudur; kurduğunuz bu oyunun bu düzenin içinde ilk önce siz boğulacaksınız ilk önce siz gideceksiniz. Bizler hep burada Fenerbahçe sevdamızın peşinde koşacağız. Makamların ve mevkilerin vermiş olduğu güçle uyguladığınız oyunlarınızla, hakısız cezalarınızla, yıldırma hamlelerinizle bizleri BİTİREMEYECEKSİNİZ !. Yüz kişi kalsakta bağırırız yine biz gönül vermişiz Fenerbahçe’ ye....


KALBİNDE FENERBAHÇE’ Yİ YAŞATANLAR

Alıntı : kfy96.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

"ulan nasıl yalan kfy yokmuş olayların için de b blok kapısında adama saldıranlar kimdi be , babamı zor çıkardım ordan özgürle birikte hayatları palavra lan bu kfy2nin , eskiden böyle değildi bunlar delikanlıydı ne zmaanki gfb'den çakma adamları aldılar içlerine bozuldular"

Bu da bir yorum..