4.01.2009

Richie Rich Tarzı Taraftar

Faik Gürses denilen gazeteci maçlara sadece zengin taraftarların gelmesini sağlarsak tribün terörünün önüne geçeriz diye buyurmuş. Eh be Faik Gürses, bu zenginlik nereye kadar devam edecek böyle? Futbol eninde sonunda ait olduğu yere geri dönmeyecek mi? Dünya ekonomik krizle boğuşurken sen hangi mantıkla çıkıp pahalı bilet, zengin taraftar görüşünü savunabilirsin ki? Türkiye'de biletleri dahada pahalı yapsan fazladan kaç bin kişiyi stadyuma çekebileceksin. Doğrudur sorun var ama çözümü bu değil.

Haberden olduğu gibi alıyoruz;

"Eskiden spor yazarları ile taraftarlar arasında sevgi bağı bulunduğunu da ifade eden Gürses, bugün gelinen noktada dostluk adına bir şeyin kalmadığını, bunun yerini ise darp, taciz ve şiddete maruz kalan muhabir ve yazarların mevcudiyetinin aldığını belirtti."

Her haftasonu çıkıp saçma sapan konuşursan arada ne sevgi kalır, ne saygı!!!

“Ucuz insan politikası, tiraj ve reyting korkusu, değişen patronaj, spor servisi sorumlularının tutumları, tiraj almak için yapılan taraflı yayınlar, yoldan geçen insanların gazetelere alınması, spor yazarı olmamasına, kültür ve eğitim noksanlığı içinde bulunmasına rağmen her yönden insana yazar kılığı altında yazı yazdırılması bu duruma neden olmuştur. Artık herkesin savunabileceği, taraflı bir kulübü ve gazetesi vardır. Başkan ve yönetici bile basın toplantısında soru soran muhabire 'sen falanca kulübün sorumlususun, taraflı soru soruyorsun' diye yanıt vermektedir.”

Bu adamları yazar yapanda taraftar mı? Her hafta çıkıp televizyonda şaklabanlık yapan, ortalığı gerende taraftar öyle değil mi? En azından başında bulunduğun Doğan Haber Ajansı Spor Servisinin yediği haltlar ve gazetelerindeki yazarlara bir bak.

Richie Rich tarzı taraftar lazımmış, hadi kardeşim ordan!!!

1 yorum:

musti336 dedi ki...

bu adam bi de doğan haber ajansı spor müdürü..klişe tabirle kahvedeki adamdan hiçbir farkları olmamasına rağmen, böyle mevkilere bile gelebiliyor bunlar..

gerçi spor servisi müdürünün ilker yasin olduğu yayın grubundan nasıl bi şey beklenebilir ki?