12.01.2009

Kongrede Oy Hakkınız Olsa

"Yarın seçim olsa kim ne kadar oy alırdı" temalı anketleri incelemek hoşuma gider. Birde bu anketler "iki ay önce şöyleydi şimdi böyle" diye hazırlanmışsa tadından yenmez. Ne kadar sağlıklı sonuç verdiği, anketin hangi bölgelerde yapıldığı çok tartışılsada insana bir fikir verir sonuçta.

Şimdi blogda oturupta yaklaşan yerel seçimler için Kadıköy Belediyesini kim alır diye siyasi parti anketi yapacak halimiz yok. Bizi ilgilendiren Mayıs ayında yapılacak olan kongre. Adaylığını kesin olarak açıklayan, elinde projeleri ile ciddi olarak ortaya çıkan adaylar olmasada Fenerbahçe'yi takip eden herkes bu seçimin tek adaylı geçmeyeceği yönünde hem fikir. Adaylıkları ve kendileri çok tartışılır olsada Aziz Yıldırım dışında şimdilik iki isim daha var elimizde ve bunları bir ankete koyalım istedim. Belki kongreye kadar her ay düzenli şekilde nabız yoklarız buradan.

Soru basit, kongrede oy hakkınız olsa kime oy verirdiniz?

Anket yanda...

12 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Seçimlerde ya tekrar Aziz Yıldırım seçilecek ya da onun gösterdiği aday yani veliahtı seçilecektir kimsenin şüphesi olmasın.Hanedanlık olduk anasını satıyım :(

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Al birini vur otekine...

Adsız dedi ki...

saran aday olamaz, olsada seçilemez. kimse boş hayaller görmesin

oralardaniyivurur dedi ki...

Diğer ikisini istemediğimden Aziz Yıldırım'a verirdim oyumu.
Vladimir Bestchasnik'İn transferinden 800 bin doları cukka yapan, Mehmet Yılmaz'ın bonservisini kulübe vermek yerine başkakulüplere satan bir adamın Fenerbahçe Başkanlığıyla adının anılmaması gerekiyor.
Aziz Yıldırım, ne kadar yanlış işler yapsa da yerine gelecek kişin sss değil. Çok daha iyi birisi olmalır. (Aurelio - Josico ilişkisi.)

Ser dedi ki...

bir kan degisikligine ihtiyac oldugu dogru ama var olan seceneklerden en mantiklisi bana yine de Aziz Yildirim gibi geliyor. bence..

Aziz Yildirim elestirmeli, yaptiklari sorgulanmali ama asla hakarete basvurulmamali. bizden sonraki jenerasyon onu efsane baskan olarak anicak. yine bence..

herkesin fikrine saygi duymak gerek..

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

sadettin saran'a oy verenler var ankette kafayı mı yediniz renkdaslar

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

zannediyorum ki diğer takımı tutanlar vermiştir (umarım)

Efsane Maraton dedi ki...

@cubuklu sevdalısı
herkesin fikrine saygı duymak gerekir. sonucta bir internet anketi ve gerçek sonucları yansıtmayacağı kesin.

@serhat @oralardaniyivurur
bende benzer şekilde düşünüyorum. ne yazık ki iki adayda şu saatten sonra fenerbahçe'ye yeterli değil. varolanlar içersinde en mantıklısı aziz yıldırım gibi duruyor, fakat başka bir isim daha çıkacak gibi geliyor bana.

Adsız dedi ki...

yeni başkan saran

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

Ali Koç
Hamdi Dişli olsa gözümü kırpmadan başkan olsunlar derim ama saran asla Şadan abi asla!
hatta bu ekonomik yapıyı Ali Şen'e versinler harika olur bence.

Ser dedi ki...

Aziz Yildirim ve yönetiminin eseri olan Fenerbahce tarihinin gördügü bu en güclü ekonomik ve kurumsal yapiyi sportif olarak da iyi yönetecek bir baskan-yönetim gerekli.. Aziz Yildirim'in bu konuda eksiklikleri oldugu kesin ama Saadettin Saran'i yeterli görmüyorum. Sadan Kalkavan'a saygim sonsuz ama onu da uygun bulmuyorum..

Adsız dedi ki...

Hakkaten Fenerlilerin problemlerine hastayim.

AY gibi bir baskan. Fener'in hizla diplerine dogru ilerledigi karanlik tarihi dondurmus adam.

Fosil Sadan'la, hatta ne idugu belirsiz Saran maran acaba diyor bir de karsisina ankete koyup nabiz yoklamasi falan diyorsunuz ya daha ne diyeyim, bir oy da benden kendisine.

AY arkasindan 10 sene aglarsiniz bu gidisle.

Saka gibi.