13.10.2008

Kocaeli Deplasmanı

Tamamı antu.com forumlarından alıntı olan bu konuya daha önce Hayatım Fenerbahçe'de değinmişti. Duyuru niteliğinde buraya koyalım biz de.

"Cumartesi akşamı oynanacak olan Kocaelispor-Fenerbahçe maçına gitmek ve Fenerbahçe armasını orda da yanız bırakmamak için hazırlıklar yaparken kulağımıza çeşitli duyumlar geliyor.

İnanmak istemediğimiz bu duyumlara göre normal şartlarda sporda şiddet yasası gereğince maç günü İzmit İsmetpaşa Stadında satışa çıkması gereken maç biltleri topluca başkanımızın isteği doğrultusunda kulübümüze verileceği söyleniyor.

Yine bu duyumlara göre bu biletlerin geçen maç maraton üst e bloğa gelen‚Fenerbahçelilik´le alakası olmayan‚maça girerlerken bazılarında ekmek bıçakları yakalanan ve başkanımızı protesto edenleri susturmakla görevli olan mafya gruplarına verileceği söyleniyor.

Bunun benzeri bir olay geçtiğimiz yıllarda Bursa´da yaşanmış;kan dökülmüş ve Fenerbahçemiz ceza alma noktasına gelmişti.

Fenerbahçe taraftarları‚sevdalıları böyle olaylardan korkmaz‚takımlarını yanlız bırakmaz.Ancak Fenerbahçemizin ceza almaması ve suçsuz insanların zarar görmemesi için camiamızı uyarıyoruz.

Hem sporda şiddet yasasına‚hem Fenerbahçeliliğe‚hem de insanlığa aykırı bu hareketin gerçekleşmeyeceğine‚bu harekete girişilmeyeceğine inanmak istiyoruz.

Cumartesi akşamı Kocaeli´nde görüşmek üzere.. "

1 yorum:

lebovzki dedi ki...

anca bukadar olurun başka izahı yok.iş çığrından çıkmış,aziz yıldırım mevkisinin ciddiyetinden uzaklaşmıştır.bu bilinmesi gereken ilk durum.ki bilet olayında doğruluk paynın yüksek olduğunu duymayan kalmadı.