6.10.2008

Gecenin içinden

Kiev maci gecmis, mactan sonra istifa diye bagirilmis, gecen zamanda GFB zehir zemberek bir yazi yayinlamis, kulup buna aciklama getirmis mis mis mis...

Bunlarin ustune birde Kayseri maci oncesi semtlerde, derneklerde bedava bilet dagitildigi dedikodusu almis basini yurumus. Mactan once gundem boyleydi. Biz macta ne olur ne biter diye dusunurken Kalamis parkinda dedikodular gercege donuyordu. Tomar tomar biletler alakasiz kisilere dagitiliyor, icerde soylenecek besteler ogretiliyordu. Maraton ustun girisinde Fenerbahce ile alakasi olmayan kisiler turnikelerde teror estiriyor, adi guvenlik olan ayilar ise olaylari izlemekle yetiniyor, sikayet edince polise yonlendiriyordu. Ayni sekilde polislerde guvenliklere... Olan masumlara oluyordu.

Icerde ise pankart yasagi kalkmis sadece hep destek tam destek pankartlari yerini almisti. Pankartlarin krali ise migros ustune catiya asilmis olan Gercek Genc Fenerbahceliler imzali Fenerbahce padisahliklik degil cumhuriyettir pankartiydi. Maraton ust e blokta bagirmaya calisan ilginc grup ise F blokta bulunan GFB'ye surekli olarak sasirma sabrimizi tasirma, uyuma takimina sahip cik, Aziz Yildirim diye satasip duruyordu. Bu kadar ilgincligin arasinda sahada Kayseri'de bize 4 tane geciriyordu. Mactan sonra Maraton Fenerium onunde parali askerleri beklerken karsimiza yine polis cikiyor o bildik muameleyi yapiyordu taraftara. 70'te stadi terkedenler, pankartlar, parali askerler derken liderle puan farki 10'a cikiyordu.

Aydinspor maci, 90'lar, kongre...

Geceden notlar boyle efendim. Bu sene sampiyon Anadolu'dan cikar mi acaba?

3 yorum:

B. dedi ki...

Çok güzel özetlemissiniz gerçekten.1 sene öncesine kadar taraftar,yönetim,oyuncular birbiri ile ayrilmaz bir bütün iken suan durum çok farklı,aziz yıldırım sağolsun (!) çok yanlis bir iş yapti.ilk olarak Gfbyi karsisina aldi gerisi geldi zaten.GFBnin yaptıgı bazı işler dogru olmasada tribünü seviyoruz arkasındayız.bu islere bir an önce son verilmeli gerekirse kongrede baskan degismeli.aferin aziz yıldırım iyi halt ettin

Efsane Maraton dedi ki...

@canarino

takımın hali ortada, cok guvendigi, basari endeksli taraftarida macta kendisine sırt döndü. zaman şimdi sapkayi önüne koyup düşünme zamanı. nerede yanlış yaptım, herşey güzel giderken neden böyle oldu?

ama artik oyle bir hale geldiki başkan, ortalığı sakinleştirmek yerine hergün daha da geriyor, yönetim olarak daha da saçmalıyor. yok kürek takımı destek vermiş, amatör branşlar başkan seninleyiz demiş, divan kurulu arkandayız diye bildirmiş.

vallahi yazık günah...

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=39092379492&oid=7895502573