15.10.2008

Neşet Yalçın Futbol Şubesine

Neşet Yalçın kötü gidişe dur demek için yönetim tarafından Futbol Şubesinin başına atanmış. En son Saadettin Saran tarafından yürütülen bu görev ondan sonra boş kalmıştı. Aslında boş değil direkt olarak Aziz Yıldırım'a geçmişti. Gazeteler güler yüzünden, sevecen olmasından, insan ilişkilerinde başarılı olmasından dem vurmuş bugün. Yönetimle takım arasında iyi bir köprü olabilir aslında.

Belki Neşet Yalçın başarılıda olabilir ama bu işleri Volkan Ballı idari menejer adı altında zaten yürütmüyor muydu? Geçtiğimiz günlerde Volkan Ballı ve Önder Özen'in istifa ettiği fakat kabul edilmediği yönünde haberler çıkmıştı basında. Doğru mu yanlış mı bilemeyiz fakat kulubün resmi sitesinden bu haber için yalanlama gelmedi. Şimdi insan ister istemez "gerçek mi" diye düşünmeden edemiyor. Acaba takım kötü gittiği için mi Neşet Yalçın göreve getiriliyor, yoksa Volkan Ballı'dan yarın öbür gün boşalacak görevin yerini doldurmak için mi?

İdari Menejer ile Futbol Şube Sorumlusunun görevi tabi ki aynı değil. Gerçi Futbol Şube Sorumlusu tam olarak ne yapar o da belli değil ya bizim kulüpte neyse... Fakat göreve getirilen Neşet Yalçın Aziz Yıldırım'ın birinci dereceden akrabası olunca ne denli sağlıklı bir göreve getirildiği de apaçık ortada.

Çözüm Neşet Yalçın mı? Bence hayır, yapılan bu hamle tamamen göz boyamak.

Neşet Yalçın'ın sonu da Saadetin Saran gibi mi olur? Bunun da cevabı hayır. Çünkü Büyük Dayı Faruk Yalçın kontenjanından yönetimde.

Bu da bonus olsun ; Süreyya Yalçın...

3 yorum:

B. dedi ki...

düzeleceğiz sakatlarda iyileşecek birden bunu yazasım geldi :s

Adsız dedi ki...

resmi site yalanladı bu haberi... büyük ihtimal de yazıda vurguladığın noktalara tepki geleceğinden korktular...

Efsane Maraton dedi ki...

@sert

Garip isler donuyor be sert,3 vakte kadar simdiki yonetimden birisinin cikip istifa edecegi kehanetinde bulunmak istiyorum. Tutar mi sence?