16.08.2008

Tribünler bir oldu ???

Tribünlerde yaşanan son olaylardan sonra bildiriler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Dün Eurofeb'in bildirisini blog'a taşıdıktan hemen sonra KFY'den, akşam saatlerinde ise UNIFEB'ten açıklama geldi. Tribün grupları açıklamalarını yaparken yönetim'de olaya fenerbahce.org aracılığı ile dahil olup Fanatik'te konu ile ilgili çıkan haberi yalanladı. Yalanlama metninin son kısmında ise haftaya önemli açıklamalar yapılacağı belirtildi. Haftaya fırtına var yani...

Anlaşılacağı üzere işler giderek karışıyor, içinden iyice çıkılmaz bir hal alıyor. Gün itibariyle kalan tribün gruplarından açıklama gelir mi bilinmez fakat Kadıköy'de GFB dışında kalan üç grubun(CK,KFY,UNIFEB) açıklama yapması tribünlerin birliği açısından iyi oldu. CK'nın dediği gibi "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" demekle olmayacağını umarım kalan gruplarda anlayarak birer bildiri yayınlarlar.

Burada Eurofeb içinde özel birşeyler söylemek gerekiyor. Biz daha Kadıköy'de bulunanlardan açıklama beklerken hemen bildiri yayınlamaları, yaşananlara uzak olmadıklarını belirtmeleri takdiri hakediyor.

Grup CK bildirisi
EUROFEB bildirisi
KFY bildirisi
UNIFEB bildirisi
fenerbahce.org'un Fanatik'in haberini yalanlaması
fenerbahce.org'un Güvenlik Kurulu Kararlarını açıklaması

3 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

artık ateşler yakılmaya başlandı
böyle giderse dön diyenlerin hepsi git diyecekler
böyle giderse devrilemez denilen Aziz Reis de devrilir

Blogspor dedi ki...

Bizim için Aziz olan Fenerbahçedir...

Adsız dedi ki...

sefanın tahirden para aldıktan sonra konuşacak birşeyi olduğunu düşünmüyorum şahsen..

tribün ruhu geri gelir, gruplar sefa yerine başkanın tarafında olsa, sefayı dışlasa, başkana her istediklerini yaptırırlar..

yanlış ata oynadıkları için tribünleri kendileri bitiriyor.