11.08.2008

Beter ol D-Smart


Fenerbahçe'nin deplasmanda Partizan ile oynayacağı maçı yayınlayacak kanal belli oldu. Ne yazık ki D-Smart.

D-Smart bundan önce İstanbul'da oynanan maçları yayınlıyor, deplasmanda oynanan maçları ise başka bir kanal alıp, yayınlıyordu(en son MTK maçında olduğu gibi). Bu sefer nasıl olduysa (galiba Sırp kanalı ile kimse anlaşamadı) D-Smart yayın hakkını almış. Reklamları D-Smart'ta ve Aydın Doğan'ın kanallarında dönmeye başlamış bile. İnternetten D-Smart'ın yayın akışına bakıldığı zamanda ne yazık ki bu bilgiye ulaşılıyor. Bu şartlar altında maçı dışarda seyretmek için bir yer bulmak gerekiyor. Tabi göz önünde bulundurulması gereken en önemli nokta ise aynı gün 21:15'te başlayacak olan Galatasaray-Bükreş maçınında D-Smart'tan yayınlanacak olması.

Partizan - Fenerbahçe
13 Ağustos 2008
22:00 D-Smart

D-Smart yayın akışı

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Dahi anlaminda de eki ayri yazilir. Bir kere bile dogru yazmamisiniz.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

isimsiz arkadaş siz en iyisi bir edebiyat dergisi alın onu okuyun.burası en nihayetinde burası bir futbol blogu ve imla ve yazım kurallarına sonuna kadar bağlı olduğunu belirten bir işaret ya da yazı görmedim.saygılar

elnino1907 dedi ki...

dahi anlamındaki de ile ne alaka şimdi buradaki konu?

bu herif fenerbahçeli ise ben banik ostrva taraftarıyım yada işte buna benzer bi takım olabilir adını tam bilmiyorum bu arkadaş onuda araştırıp beni uyarsın.

d-smart saolsun bi maçın daha katlini gerçekleştirdi devamını 4 gözle bekliyoruz.