1.08.2008

Senaryo

Çok uzaklardan izliyoruz olanları bitenleri...

Yok yere tahrikler, çıkartılan kavgalar, provakasyonlardan bahsediliyor. İşin içinde olanlarda doğruluyor olanları. Herkes Fenerbahçe'nin menfaatleri için uğraşırken bu kadar zorluk çıkartmak FENERBAHÇE BAŞKANI sıfatını taşıyan birisine yakışmıyor.

Bu işin sonu bu sefer çok karanlık. Sanki birileri senaryo yazmışta, maraton üstte sahneleniyor bu İKİNCİ oyun. İlk oyun; Kadıköy'de oynanan tüm grupların bir araya geldiği Bursaspor maçında başladı, Alkmaar maçında zirve yaptı ve deplasmanda oynanan Bursaspor maçında kanlı bir finalle perdeyi kapatmıştı. Bu ikinci oyunun finali bakalım nerede ve nasıl olacak?

Konuyla ilgili GFB'de yaptığı açıklama ile resmi olarak köprüleri atmış durumda diyebiliriz. Doğru mu yanlış mı tartışılır, benim görüşüm geç bile kalındığı yönünde fakat bu işin sonu gerçekten çok canlar yakacak gibi bu sefer.

Kardeş kanı dökülmesinde yine...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Aziz Yıldırım tam bir dikatör gibi davranıyor.Başkan olduğundan beri bütün klübün kontrolünü elinde tutmak istiyor.Mesela örnek vermek gerekirse Ortega gibi büyük yıldızları getiren Hakan Bilal Kutlualp ve Sadettin Saran gibi isimleri yönetimden uzaklaştırması her zaman 1. kişi ve tek güçlü kişilik olmak istediğinin bir kanıtı.GFB ise eskiden oluşturduğu kötü imajı yüzünden Aziz Yıldırımla girmiş olduğu savaşta kaybeden olmaya mahkumdur.Çünkü Aziz Yıldırım kaybetmeyi hiç sevmez.Ne gerekiyorsa yapar.Her Türlü zorluğu çıkarır o kombineler iptal olur.Fenerbahçe kaybeder Aziz Yıldırım kazanır

Blogspor dedi ki...

Aziz başkan çok iş yaptı 10 yıllık görev süresi boyunca.Ama diyorumki keşke bu işleri yapmasaydı da o kadar parayı taraftara harcasaydı...

Adsız dedi ki...

gfb önce Tahir babalarından icazet almayı bırakıp da Fenerbahçe menfaatini öncelikle düşünmeye başlarsa belki başkan da tribünler için güzel işler yapar..

ÖNCE FENERBAHÇE.

Adsız dedi ki...

önce FENERBAHÇE arkadaşlar tribünde GENÇ FENERLİLER GENÇ FENERLİLER diye bağırmayı reklam yapmayı bırakın FENERBAHÇE diye bağırın

Ortega dedi ki...

Yazık valla.. Bazıları iyice Aziz reisin istediği kıvama gelmiş. Kim neyin reklamını yapıyor arkadaş?

Hayatanızda hiç karşılıklı oturup konuştunuz mu bu kardeşlerimizle? Birlikte Fenerbahçe için yağmur çamur demeden deplasman yaptınız mı?

Hangi reklamdan bahsediyorsunuz?

Adsız dedi ki...

Fenerbahçesi için cefa çekmeyen, umursamaz bir kitle oluşturdu Aziz maalesef. Ama bu rüzgar elbet birgün dönecek! Tribünler gerçek sahiplerinin olacak.