21.08.2008

Kadıköy'de son durum

Yönetim - tribün gerginliği mi dersiniz yoksa savaşı mı bilemem ama şu an için fırtına dinmiş durumda. Antu'da Metin Şen hem gruplar hem de yönetim arasında aracı olduğunu ve sıkıntının giderildiğini açıkladı. Ardından da GFB maraton kombinesine sahip üyeleri ile Partizan maçı öncesi toplantı yapacağını duyurdu. Bugün gazeteler anlaşma sağlandığını GFB'nin kale arkasına döneceğini yazmış fakat GFB'den şimdilik böyle bir açıklama yok.

Tabi arada deplasmanda oynanacak olan Gaziantep maçı var. Ne olacağını kimse bilemez.(bkz. 2006-2007 sezonu deplasmanda oynanan Bursaspor maçı) Anlaşma sağlanması çok zor değil aslında. Yönetimin atacağı bir adıma grupların on adımla karşılık vereceği ortada.

Durum böyleyken bugün Gürcan Bilgiç konu hakkında birşeyler yazmış. Son dönemlerde yapılan açıklamalar, yazılardan ötürü copy-paste blog işine girdiğimiz için bu sefer link verelim.
http://www.fotomac.com.tr/bilgic.html

Not: GFB'den açıklama gelmiş daha sonra gördüm, onu da koyalım buraya.(yine copy paste)

Henüz kesin bir durum yok !

21 Ağustos 2008 Perşembe (bugün) tarihli bazı gazete ve internet sitelerinde Maraton Üst kombinesi olan üyelerimizin tekrar Migros'da bulunan üyelerimizin yanına döneceğine dair kesin olmayan haberler yer almaktadır. 20 Ağustos 2008 Çarşamba günü stadımızda Sn. Metin Şen aracılığıyla, Sn. Ömer Temelli ile bir toplantı yapılmıştır ve yönetim kurulumuz tarafından bizlere sunulan seçeneklerin Maraton Üst kombinesi sahibi olan üyelerimize sunulacağı bildirilmiştir. Bu sebepten dolayı 27 Ağustos 2008Çarşamba günü oynayacağımız Partizan maçı öncesi Maraton Üst kombinesine sahip üyelerimizin katılacağı bir toplantı düzenlenecektir. Toplantıda sunulan seçenekler değerlendirilecek, demokratik ve adil bir kararın alınması için oylama düzenlenecektir. Toplantının sonucu, içeriği ve görüntüleri herkesin bilgi sahibi olması açısından sitemiz üzerinden bütün kamuoyuyla paylaşılacaktır. Toplantıda alınacak olan kararlar önce Fenerbahçe'nin menfaatleri göz önünde bulundurularak verilecektir.

Genç FENERBAHÇELİLER

1 yorum:

Adsız dedi ki...

inşallah maraton bırakılmazz