15.01.2008

KFY,Altan ve Hıncal


Önce Altan Tanrıkulu sallamış köşesinden Kill For You için ardından da 90 Dakika'da Hıncal Uluç. Blogu forum alanına çevirip ötekiler Mayıs akşamı derbide şöyle yapmışlardı, berikiler kendi içlerinde birbirlerini öldürüyorlar diye konuya girsek sabaha kadar yazacak birşeyler buluruz. Fakat bugüne kadar yaptıkları ortada olan bir gruba adı sırf Kill For You diye oturduğu yerden sallamak nedir be güzel kardeşim?

Dünkü yazı Altan Tanrıkulu'nun Kill For You ile ilgili ilk yazısı değil zaten. Daha önceden Kalplerinde Fenerbahçe'yi Yaşatanlar konulu birşeyler karalamıştı köşesinde, fakat Hıncal nereden girdi konunun içine çözebilmiş değilim. Dün akşam 90 Dakika'yı seyretmedim, kanalları gezerken Hıncal'ın kocaman açılmış gözleri ile yine kin kusarken gördüm ama KFY ile ilgili konusacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu. Acaba ikisinin birden KFY ile ilgili konuşması Salı toplantılarıyla alakalı birşey mi? Önümüzdeki günlerde kıçıkırık futbol programlarında sallandırılacak olan KFY mi olacak?

Not: O pankart kaç maçtır açılıyor neden şimdi gözünüze battı, sanki ilk defa Kill For You adını duyuyor efendiler. Alttaki fotoğraf Kayseri deplasmanından. Hıncal evinini salonundan göremez ama Altan Efendinin mutlaka görmüş olması lazım.

1 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

Kill For You Fener tribünlerinin şah damarıdır gözümde
stad akustiği yüzünden migros telsim iletişiminde bir köprüdür
ve tribünlerimizde saygınlığı vardır tabiri caizse abimizdir
bu yıl bunlara alıştık
sportif başarıların ardından bazı spor yazarlarımız hınçlarını "taraftar"dan (seyirciden değil) almaya başladı,amaçları nedir günahları boyunlarına artık
ama ben pek itibar etmiyorum bunlara
hı deyip geçiyorum :)