8.01.2008

Kısmet



Kısmette varsa belki bizimde yolumuz düşer üç vakte kadar Sevilla'ya. Şimdiden ön hazırlıklara başlamak lazım. Nerede kalınır, ne yenir, ne içilir, ulaşım... Eurotrip tarzında macera mı yaşanmalı yoksa paraya kıyıp turla beraber mi gidilmeli? Gerçi İspanya'da San Fermin Festivaline katılıp boğaların altında kalmadıktan sonra ne kadar macera yaşanabilir ki? Onunda zamanı değil şimdi işte. Sığ herif, ecnebi memlekete gidiyorsun müzelere gir, Endülüs Kültüründen bir iki şey kap, ayyaş gittin ayyaş geleceksin diyenleri maça gittiğimiz için kültür aktiviteleri yalan olur diyerek başımızdan savabiliriz.



Şöyle internetten kaba olarak otel araştırması yapınca pek ucuza birşeyler kalmadığını görüyoruz, genciz, güzeliz metroda bile yatarız diye gidersek onun sadece filmlerde ve vize problemi olmayan AB vatandaşlarınca yapılabileceği gerçeği suratımıza acı bir şekilde çarpıyor ne yazık ki. Olsun diyor, metroda veya parkta yanımda bir futbol topu ile geceleme hayalimizide yazın İsviçre'ye saklıyoruz. Dönelim Sevilla hayallerine... Konaklama probleminde kalmıştık, hosteller çözüm olabilir ama her insanın midesi kaldırmaz işte oralarda. Düşeş gelmesi lazım. Maç bileti bir şekilde hallolur nasılsa. Atlanmaması gereken önemli bir nokta ise turların verdiği fiyatlara vize ücretinin ve havalimanı vergisinin dahil olmaması.(hem burası için hemde İspanya için)

Gece hayatı ve yemekler konusunda memnun kalırız herhalde diye düşünüyorum. En azından bir değişiklik olur. Ne de olsa değişiklik iyidir.


Gazpacho y vino tinto:Soğuk domates çorbası ve kırmızı şarap karışımı birşeylermiş galiba. Enteresan olur valla

Hiç yorum yok: