30.01.2008

Derbi Öncesi Ciddiyetsizliği Hiç Sevmem

Başlık Güven Kıraç'ın seneler önce oynadığı reklam filminden arak gibi oldu ama gerçekten sevmem. Hele son senelerde Kadıköy'deki her Galatasaray maçı öncesi atarız, koyarız, beşler yollarız gibi ifadeler artık midemi bulandırıyor ve beni korkutuyor açıkcası. Son dönemlerde Kadıköy'deki Galatasaray maçları öncesi çevremdekilere "bu sefer patlayabiliriz, bak çok favori gösteriliyoruz,bu işler belli olmaz" dediğim zaman millet hak verirdi ama son 2-3 maçtır "hadi lan sende, her maç aynı terane" moduna girdik.

Ben yine de temkinli olmaya devam edeyim. Forumlarda, gazetelerde okuyoruz. Galatasaray'ı rakipten saymıyormuşuzdan tutunda yalan yanlış bahis oranlarına, bu sefer fark kaç olur gibi aptal anketlere kadar saçmalık almış başını yürümüş durumda.

Pazar akşamına kadar bu saçma muhabbetlere yine katlanmak zorundayım anlaşılan. Kazanırsak herşey unutulur gider nasılsa, ama tersi olursa o zaman epey bir madara oluruz işte. Birde Galatasaray Ankara maçına çıktığı kadro ile gelipte bir sürpriz yaparsa o zaman görürüz eğlenceyi.

1 yorum:

NYG dedi ki...

rahat rahat hocam rahat rahat :) hele ankaragücü kadrosu ile gelirse feci olur..tek dileğim tam kadro gelmeleri..bahanesi olmasın..