20.01.2008

Kazançlı Pazar


İddaa eki gibi başlık attık ama bu Pazar günü oldukça güzel geçti. Hem futbol, hem basketbol.Zor bir maratona başlamıştık, ilk maçı kolay geçtik, hem de çok kolay.Altyapıdan yetişen kaleci Oğuz'un düştüğü zor duruma üzülmüş olsamda, önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıydı. 5-0'lık skorda çok şık oldu açıkcası. Ee, tabi millet şimdi şikeydi, kıldı, tüydü diye esiyor. Esmeye devam etsinler.

Maçtan önce Gaziantep'te tatsız olaylar yaşanmış. Birbirlerini kovalayanlar, çıkan kemerler. Resmi sitenin yazdığına göre hafif yaralılar varmış, aralarında ufak çocuklarda var. Çok afedersiniz ama bazen olayın mokunu çıkarıyoruz ne yazık ki. O şehirde yaşayan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray taraftarına saldıranlar, İstanbul'dan gelenleri görünce kaçacak yer arıyorlar, ya da otobüsleri taşlayıp kaçıyorlar. Neyse efendim, kimseye tribüncülük öğretmek bizim haddimize değil, hele internetten, blogdan hiç değil.

Dönelim İstanbul'a, Abdi İpekçi'ye. Orada da geceyi güzel kapattık. Bazı şeylere karşı tepkili olsakta, biz çubuklu forma uğruna desteklemeye devam edelim.

Unutmadan, Kayseri TED'i yenen Bayan Basketbol Takımınıda bugün kazananlar listesine ekleyelim.TED Kayseri Koleji: 60 - Fenerbahçe: 85.

Darısı haftaya.

Hiç yorum yok: