19.02.2009

Ankara'nın Yolları Taştan


Bu sezon kaçıncı Ankara deplasmanı olacak bilmiyorum ama en kritik olanı olacağı kesin. Bütün olumsuz tabloya rağmen liderin 5 puan gerisinde olmak, herhalde Tanrı’nın biz cefakar taraftarlara acıdığının ispatıdır diye düşünüyorum. Her şeye rağmen yine çok sayıda otobüs kalkacak İstanbul’dan. Yine coşkulu, enerji dolu ve umutlu gideceğiz. Yalnız taraftar sayısı sınırlı olan Gençlerbirliği takımının Fenerbahçe’ye bu kadar az koltuk vermesi bana pek anlamlı gelmedi. Sonuçta nasıl olsa Fenerbahçe taraftarı engel tanımayacak ve stadın yarısını dolduracaklar.

Ankara’nın deplasman olmadığı tezahüratlara bile konu olmuşken, her sene orada fazlaca puan kaybetmemiz ciddi bir çelişki. Bu sefer farklı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Takımın mücadele etmek istediği zaman neler yapabileceğinin işaretlerini Hacettepe maçında aldık. Yine de rakibin zayıflığını göz ardı etmemek lazım. Oyuncu seçimi açısından da doğruların yapıldığı bir maç olmuştu ayrıca. Guiza-Semih kıyaslaması yaparak kabak tadı vermek istemiyorum. Gökhan Gönül’ün yokluğunda Önder’in göbeğe çekilip Ali Bilgin’in sağ beke yerleştirilmesi çok önemli bir karardı. Keşke aynı karar iki hafta önce Antep maçında da verilseydi de oldukça diri ve istekli görünen takımımız o aciz durumlara düşmeseydi. Bu hafta doğru oyuncu seçimiyle kazasız bir maç geçireceğimize inanıyorum.

Biz yine her zamanki gibi tribündeki yerimizde, 90 dakika omuz omuza, gırtlağımız patlarcasına bağırarak takımımızı destekleyeceğiz. Bu sefer ne tür deplasman anıları bizi bekliyor bilemeyiz. Ancak Efsane Maraton kişisinden yine unutulmaz bir performans bekliyoruz.

SERT

7 yorum:

muhder dedi ki...

ankara kale arkasındayız bir aksilik olmazsa. gelecekseniz görüşmeyi isterim nacizane..

Efsane Maraton dedi ki...

@muhder

mail yoluyla irtibata geçelim :)

Efsane Maraton dedi ki...

@sert

yolları taştan olan adana değil mi kardeşim??? :)

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Mactan once de vakti olup demlenmek isteyen bloggerlari Tunali taraflarina bekleriz...

Adsız dedi ki...

@ efsane maraton

şimdilik gündem ankara kardeşim... kayseri stada bitmezse adananın yollarını da taşlıcaz =)

Adsız dedi ki...

havada kötü inşallah otobusler iyidir.

Efsane Maraton dedi ki...

@tarjeta amarilla

umarım vaktimiz olurda tunalı tarafınada geliriz.