13.02.2009

Aldın mı Cevabı?


Hemen son haftalarda yaşananlara hızlı bir bakış atalım ondan sonra asbaşkanlarımızın şahane açıklamalarını yorumlarız.

-KFY yayınladığı bildiri ile Ali Şen'i tribün konusunu çözmeye davet etti.

-Ali Şen tamam dedi, yurtdışından dönünce ilgileneceğini açıkladı.

-Bizim Stadyum'da Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın tribün konusunda yanlış yaptığını belirtti, ertesi gün Aydın Üniversitesinde UNIGFB Ali Şen'i ağırladı, şikayetleri bir kez daha dile getirdi.

-Aziz Yıldırım'ın özel hayatı hakkında hoş olmayan haberler basına yansıdı

-Başkan bunları yapanların muhalefet olduğunu söyledi, muhalefet kabul etmedi

-Anti Aziz diye site açıldı.

-Gruplar Anti Aziz sitesi ile alakaları olmadığını belirtti, Aziz Yıldırım hakkında çıkan haberlerin yanlış olduğunu duyurdu.

-Ali Şen ile Aziz Yıldırım buluşması gerçekleşti.

-Bugün yapılan basın toplantısında Şekip Mosturoğlu tribün konusuna fazla değinmeden problemin sadece GFB ile olduğunu KFY ile bir problem olmadığını hatta başkan hakkında çıkan haberlerden sonra yapılan açıklamınında bunun göstergesi olduğunu söyledi.

-An itibariyle KFY açıklama yaparak "bizi yanlış anladınız, biz başkanlık makamına yapılan saldırıyı kınadık, tirbün duruşumuz aynı şekilde devam ediyor" diyerek yönetime ince ayar çekti.

Şimdi dönelim bugün asbaşkanlarımızın yaptığı muhteşem açıklamalara. Onlara göre tribünde problem yok, kavga yok, hiçbirşey yok. Problem sadece 50 kişilik bir grupla. Anlattıklarına öyle inanmışlarki İBB maçında üç üç diye bağıranların sorumlusuda GFB imiş. Diğer tribün grupları hiçbirşey yapmıyor, yönetimle güllük gülistanlık geçinip gidiyormuş. Valla kendileri öyle anlatıyor.

Tribünde yine kardeşi kardeşe düşürmek için KFY ile aramız iyi tadında açıklama yapıyorlar, forumlarda kıyamet kopmasına sebep oluyorlar. İstedikleride bu zaten. Ama bu sefer bu oyuna kimse gelmeyecek. Zaten KFY'de son yaptığı açıklama ile yönetime mesajı veriyor. Her şey açık biçimde ortadayken yönetim hala politik işler peşinde koşuyor.

Yazıklar olsun.

Hiç yorum yok: