28.02.2009

Kafamız Güzel

"Bordeaux zaferini Galatasaraylılar Derneğinde kutlayan Adnan Polat "İkinci UEFA Kupasını Saracoglu'nda kaldıracağız" iddiasında bulundu"

Şu Kadıköy'de UEFA Finali muhabbetine bulaşmamak için iki gün tuttum kendimi ama yeter be kardeşim. Kıyısından bizde olaya dahil olalım artık.

Final oynama ihtimaliniz uykumuzu kaçırmıyor, karnımızı ağrıtmıyor. Ne zaman finale çıkarsanız o zaman uzun uzun karnımın ne kadar ağrıdığından, kaç gece uyuyamadığımdan dem vururuz. Tabi finale çıktığınız zaman.

9 yorum:

UÇAN SALİH dedi ki...

bunlar neden böyle takıldılar anlamadım KADIKÖY mevzusuna.sanki her yıl gelip orda bizi yenip,perişan ediyolarmış gibi?

mio dedi ki...

Ben tarafsız bir gözle baktığımda, gerçekten GS'nin FB stadında Uefa finali oynama ihtimali önemli bir durum. Bu kadar rekabet halinde olan ekipler her türlü gıcık etme fırsatını sonuna kadar kullanmakta. Keyfi de biz dışarıdan bakanlara düşüyor :)

muhder dedi ki...

kurayı kaçırdılar bilet kalmamıştır bunlara artık.

alessandro del piero dedi ki...

o kupa finalini orda oynayıp maçı da kazanırsak souness'tan sonra ikinci kez sarı kırmızı bayrağı sahanın ortasına dikeceğimizin de farkındasınızdır umarım.. belki böyle düşününce insanın uykuları kaçabilir mi ne? :)

Sercan Doğan dedi ki...

yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf yusuf

muhder dedi ki...

sercan doğan klasik bir gslinin kadıköye gelmeden tam bir an önceki halet-i ruhiyeyi bize anlattığı için kendisine teşekkürü borç biliyoruz.

Adsız dedi ki...

@del piero...
keşke şu anafortepenizi bitirebilseniz de uluslararası bir kupa finaline ev sahipliği yapma şerefine siz de erişseniz...

B. dedi ki...

aslında birde şöyle bakmak lazım çıktılar diyelim ve Kadıköy Rıhtımda ki taraftar bölgesi gs'ye ait olsun yada diğeri ne farkederse,sokak aralarında balkondaki yaşlı teyzesinden bakkalına,simitçisinden fırıncısına taraftar olmasada, Kadıköy'de Sarı-Laci görmeye alışmış köprüler bile başlarına yıkılmaz mı ?! diye bir soru geldi aklıma :)

muhder dedi ki...

ne içiyorlarsa söylesinler biz de içelim=)