8.02.2009

Zorlu Deplasman

Olimpiyat Stadının durumunu en iyi özetleyen şeydir bu duvar yazısı bence. Galatasaray taraftarının haklı isyanıdır. Senede bir iki defa gittiğimiz, onda da tüm yol lanet ettiğimiz şu olimpiyata adamlar bir sezon boyunca gittiler.

Tabi şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım. Olimpiyat Stadının ulaşımı artık eskisi kadar berbat değil. Arabanız varsa çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Rakip İBB olduğu içinde ne park sorunu ne de olmayan rakip taraftarla sorun falan yaşamıyorsunuz.

Birde işin acı gerçekleri var. Arabanız yoksa bu stada gelmek hala ölüm. Etrafta zaman geçirebileceğiniz veya birşeyler yiyebileceğiniz doğrudüzgün hiçbirşey yok. Çevre semtlerden gelen sucuk ekmekçiler var, onlarında sucuklarını yemek ciddi anlamda özgüven isteyen bir durum. Havanın durumu ise malumunuz. Bugün İstanbul'da hava yağmurlu ve rüzgarlı olduğuna göre Olimpiyatta durum içler acısıdır. Sıkı giyinmek lazım. Nitekim Süper Ligin hem taraftar hem de takımlar açısından en zorlu deplasmanlarından birine gidiyoruz bu akşam.

O değilde geçen sene İBB maçına gittiğimizde Edirne'den gelen Fenerbahçeli bir grupla karşılaşmıştık. Acaba bu maçada gelirler mi?

İBB - Fenerbahçe
19:00 - Olimpiyat Stadı

Hiç yorum yok: