13.04.2009

Öylesine Bir Derbi


Zaten iki takımında şampiyonluk için pek bir ümidi yok, kazanan ötekinin biraz önüne geçerek son haftalarda taraftarının ağzına bir parmak bal çalacak ama kazanmaya niyetleride yok. 90 dakika bomboş geçen maçı yine olaylarıyla hatırlayacağız. Onun dışında futbolun olmadığı "öylesine bir derbi" oynandı dün akşam.

Lugano'nun ortalığı dağıtması, her hafta türlü kebabçı, tuhafiye, kıl tüy açılışına giden muhteşem Emre, Arda, Sabri üçlüsünün kavgası, Volkan'ın Galatasaray kapalısına özel şovu(bunu geçen senede ısınırken yapmıştı) ve Türkiye'nin en büyük topçusu olarak her defasında yerlere göklere sığdıralamayan Arda haysiyetsizinin "Abim" dediği insanlara yaptığı.

Öğlen başlayan deplasman mesaimiz akşam 11 gibi evde son buldu. Salı Pazarı, Fulya ve stadta durmaksızın patlayan maytaplar sonrasında eminim dün deplasmana gelen herkesin başı deli gibi ağrıyordur şu anda. Hala kulaklarımın içi zonkluyor.

Tribünlerde ise iki tarafta gerçekten kötüydü. Belki 75. dakikadan sonra biraz kendimize gelir gibi olduk ama dün bu kadar kötü durumda yakaladığımız Sami Yen'de çok daha iyisini yapabilirdik. Son 15 dakika ve UNIGFB'nin ikinci yarı başında yanan maytapları olmasa tribün hakkında söylenecek iki kelime dahi olmazdı. Tabi maç çıkışında yerlere atılmış "34A" yazan bezleri görünce insanın içi cız etmiyor değil hani.

GALATASARAY-FENERBAHÇE: 0-0
Hakemler: Fırat Aydınus, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Mehmet, Hakan, Arda, Barış, Ayhan, Kewell (90+1 Nonda), Ümit (58 Lincoln), Baros
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül (22 Yasin), Önder, Lugano, Roberto Carlos, Deivid (67 Kazım), Selçuk (45+1 Deniz), Emre, Uğur, Güiza, Semih
Sarı Kartlar: Emre Aşık, Sabri; Selçuk, Emre, Semih, Güiza
Kırmızı Kartlar: Emre Aşık, Arda, Semih, Lugano (90)

Hiç yorum yok: