8.04.2009

Bol Soslu Ceza Tabağı


Bir Yönetim & Emniyet çalışması olarak Fenerbahçe taraftarına cezalar dağıtılması şenliğine yeniden hoşgeldiniz.

Sezon başından beri önüne gelene, suçlu suçsuz maçlara girememe ve para cezası dağıtan yönetim bu sefer derbi öncesi yine basmış cezaları. Toplam 15 kişiye (aralarında Amigo Nurullah'ta var) 6 ay, 1 sene ve para cezalarından oluşan bir tabak hazırlamışlar, bol sosla servis etmişler. Yakışır...

Sivasspor maçında yaşanan olaylardan dolayı verilen cezalar ne hikmetse bugüne kadar beklemiş. Daha önce sıcağı sıcağına hatta olaylar yaşanmadan verilen cezalar bu sefer sanki itinayla bekletilmişte özellikle bu hafta tebliğ edilmiş gibi geldi bana.

Gruplar doğal olarak bu olayı protesto edecekler ama ortaya şöyle birde durum çıkıyor. Fenerbahçe derbiyi kaybettiği zaman protesto olursa "bunlar takımı ve yönetimi protesto etmek için kötü gün bekliyorlar" denilecek, yok takım kazanırda protesto olursa "emir almışlar, kongre öncesi takımın ve camianın huzurunu bozuyorlar" denilecek. Allah korusun tribünde akil, sözü geçen adam kalmadığı için Sami Yen'de infial olsa bu seferde hepimiz futbol teröristi ilan edileceğiz.

Hey yavrum hey; ya yönetim böyle taktiklerin peşinde ya da bizler bu olaylardan dolayı iyice kafayı yedik, sıyırdık.

Hiç yorum yok: