18.04.2009

Bizle İlgisi Yok Mu?


Çok eski değil daha Şubat ayında yönetimin ve Aziz Yıldırım'ın bizzat açılışını yaptığı yenilenen Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı(stadın altı) kumar oynanıyor diye basılıyor ve yönetim Fenerbahçe ile alakası olmadığını söylüyor.

Kiralık verilmesi, geçmişten kalan bir kontratın devam etmesi söz konusuymuş. Yönetim böyle diyor. Doğru aslında. Orada Fenerium'un,Volkswagen'in Migros'un, Seat'ın, Biletix'in, Burger King'in yerleride var. Var ama, bizle alakası yok diye işin içinden sıyrılmak bu kadar kolay mı? Galerinin bekçisi gece yarısı içerde olmadık işler yapar o zaman "bizle alakası yok, onların problemi" dersin ama senin ön plana çıkartıp, açılışını yapıp, izin verdiğin yerde oluyorsa orada "bir dakika" deme hakkı doğuyor işte.

Fenerbahçe'de olan herşeyden başkanın haberi oluyorda, stadın altında bulunan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfında kumar oynatılacak ve bundan yönetimin, başkanın haberi olmayacak? Hadi canım oradan, hiç mi önünden geçmiyorsunuz? Önünden geçen alakasız bir adam bile son dönemde oranın enterasan bir hale büründüğünü farketmiştir.

Aziz Yılmaz çıldırıyor, birasına oynanıyor diye açıklama yapıyor, kapıları tekmeliyor, Fenerbahçe Yönetimi bizle alakası yok diyor olan yine Fenerbahçe'ye oluyor. Hani kurumsallaşan, kendini aşan Fenerbahçemize.



http://www.vidivodo.com/267821/fenerbahce-kumar-baskini

1 yorum:

GPopescu dedi ki...

Bu yüzden Güzel Fenerbahçelilerdensiniz. Kendini eleştirebilen, özeleştri yapabilen. Bravo!