13.04.2009

Ah Be Samet


Fenerbahçe'ye o kadar tercüman gelip gitmiştir içlerinden bir tek Mustafa Kıran'ı hatırlarım isim olarak. Birde Samet Güzel var artık senelerce unutamayacağımız. Zico'nun kısa cümlelerini dakikalarca açıklaması, makine gibi değilde heyecanlı heyecanlı vurgular yapması, fanatik Fenerbahçeli olması ve en sonunda kafasına Sami Yen'de kanyak şişesi yemesi.

Geçmiş olsun Samet, geçmiş olsun...

2 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

Geçmiş olsun Samet'e.
Dün o stadyum çöküyordu, binlerce insan ölümden kılpayı kurtuldu, kapalı üstteki o derme çatma platform az kalsın çöküyordu alt kattaki binlerce insanın üzerine o demir çubukların yıkıldığını bir düşünsenize. Devletten o çürümüş platformu tamir etmek için para dilenmeyi unutmuşlar herhalde.
Ve Lugano'ya, Volkan'a, Semih'e ağır cezalar verilmesi için kampanya başlatan değerli ve tarafsız, sorumlu medyamız binlerce insanı ölümün eşiğine getiren sorumsuz Galatasaray yönetimine bu konuda tek kelime laf söylemiyorlar.

muhder dedi ki...

onlar aklı selim taraftar grubu, yanlışlıkla atmışlardır. onlarla anlaşabilmek için örnekte de görüldüğü üzere kaç dil bildiğinizin önemi yoktur.