15.04.2009

Ve Geri Döndü...


Gelecekti gelmeyecekti diye fallar açmaya hazırlanırken King Solomon bugün Fenerbahçe'ye geri döndü.

"Tekrar Fenerbahçe'de olmaktan ve Fenerbahçe taraftarının önünde oynamaktan çok mutluluk duyacağım. Performansımın yüzde yüzünü Fenerbahçe'nin başarılarına yansıtmak için buradayım. Sakatlık yaşadığıma dair birçok haber çıktı ancak hiçbir sakatlığım yok. Bir an evvel sahada mücadele etmek istiyorum."

5 yorum:

meaglin dedi ki...

welcome back Willie "The King" Solomon

tozlu parkeler dedi ki...

Onun dönüşü takımın alışık olduğumuz ama bu sezon başında erezyona uğratılan sert ve yenilgiyi kabul etmeyen karakterini geri kazandıracaktır diye düşünüyoruz ama Tanjeviç'in sezon başındaki tercihi takımı dominant olamayan, oyunun sıkıştığı anlarda dahi bireysel insiyatif almadan harfiyen benchinin direktiflerini uygulayan iyi huylu bir guarddan yana kullandığını biliyoruz.
Takıma karakterini yansıtma savaşı tadsızlaşabilir.
Solomon'un dönüşü, en başta Ömer Onan olmak üzere bir çok oyuncunun performansını olumlu yönde etkileyecektir. Hücumları o an için en doğru elde bitirtecek adam, oyunu ve sahadaki oyuncuları çok iyi okuyabilen ve yaşayabilen Solomon'un işi. Sıradan guardların bile hayatlarının maçını Fenerbahçe'ye karşı oynamaları devri kapanacaktır. Solomon'un dönüşü rakibe kan işetecek baskılı ön alan savunmasının da yeniden hayat bulması anlamına gelir.

UÇAN SALİH dedi ki...

şimdi onlar düşünsün !

Adsız dedi ki...

3 NBA takımından kovulan Solomon hoşgeldi ligimize: Kovulma sebeplerini biraz hatırlayalım.
Sacramento: http://media.sacbee.com/smedia/2009/03/03/23/16-ha_kings010.standalone.prod_affiliate.4.jpg ve http://www.examiner.com/images/blog/EXID717/slideshows/CleSacLebronSolomon.jpg
Toronto: http://cache.daylife.com/imageserve/04vP79t55Rfs7/340x.jpg ve http://1.bp.blogspot.com/_8xz7PYaNcsM/SSCmp_77FLI/AAAAAAAAAjw/1wxGm934Vhw/s400/willie+solomon.jpg

İstanbul'da neler yaptığını da biraz hatırlayalım:)
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/01/26/spo94.html

http://www.milliyet.com.tr/2007/01/27/spor/spo06.html

Adsız dedi ki...

istanbul'da neler yaptığını son 2sene oynanan play off maclarını izle, görürsün ;)ahmet cömert'teki gs maçını izlesen yeter gerçi, senin için hazmı daha kolay olur.