15.04.2009

Az Bile Demiş


Emre Belözoğlu'nu sevmiyorum, sevemiyorum. Zaten o adamı sevmek,kabullenmek gibi niyetimde yok. Eninde sonunda bir gün ait olduğu yere geri dönecek. Şu an tek yaptığım o yokmuş gibi kabul etmek ve bundan da oldukça memnunum. Kendi kendime protesto ediyorum yani. Kişisel protestomu ipleyen kimse olmadığını bildiğim gibi iplenme ihtiyacıda hissetmiyorum.

Kankaları ile yaptığı açılışları ve boş beleş açıklamaları olmasa oynadığı futbolla gram yer kaplamayacak zaten. Bu hafta repertuvarına "kankalar ile kavgayı" ekledi de küçük dünyamda kendine yer buldu biraz. Derbide yaşanan olaylar sonrası Sabri öyle bir açıklama yapmış ki ilk defa Emre'yi takdir etmek istedim.

"Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçındaki olaylarda mağdur olanın kendisi olduğunu ifade ederek, ''Emre Belözoğlu bana saha içinde küfür etti, 'Seni öldürürüm' dedi. Neden PFDK'ya sevk edildiğimi anlayamıyorum" diye konuştu"

Eğer Sabri'ye böyle dediyse helal olsun, az bile demiş. Sahanın içinde kasap gibi dolaşan,insanlıktan nasibini almamış bu mahluka keşke dediğinide yapsaymış. Futbol dışında her işi yapan bu adamın artık bacağını eline mi verirdi yoksa canını mı alırdı bilemiyorum ama lafta kalmasaydı keşke.

13 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

katil olmak daha çok sizin emre'nizin işi be hacım.. dediğini yapmışlığı var yani, meraklanma..

Umt dedi ki...

sadece bu post ıcın degıl genel anlamda blog alemınde gordugum en fanatik blog.bıraz olaylara tarafsız bakman tavsıye edıyorum.

Efsane Maraton dedi ki...

adama zamanında katil diye çok bağırdık bari şurda da yazmayim dedim hemen atladın del piero :)

emre'nin fabrika çıkışı nerden acaba?

Efsane Maraton dedi ki...

@daemon

teşekkürler ama tarafsız olmak gibi bir amacımız yok.

dreamweaver dedi ki...

Emre'yi ben de sevemiyorum pek. geçmişte Fb'li oyuncuların kamuoyuna gösterdiği profilin çok dışında bir adam. Bana ne Oğuz'u ne Aykut'u ne Rıdvan'ı ne Tuncay'ı ne de Ümit Özat'ı hatırlatıyor. Daha çok Bülent'i Hasan Şaş'ı hatırlatıyor. Aradaki fark mı anlayan anlar zaten.

Bu arada Sabri'nin mazluma yattığını düşünüyorum. Ne pis adam olduğunu cümle alem biliyor.

@alessandro del piero
sen anathema'yı çok seviyordun değil mi? provokasyona devam et bakalım FB sitelerinde :)

Umt dedi ki...

ben tarafsız ol demedım olaylara tek yonlu bakmama tavsıfeyesınde bulundum.

muhder dedi ki...

tohumu başka tarlada yeşerdiğinden zamanında katletmişliği vardır kendisinin.

B. dedi ki...

blog Fenerbahçe blogu olsa gerek neyin empatisini kuracak :)

oralardaniyivurur dedi ki...

emreyi tek konuda takdir ediyorum
sabri için "antrenmandan sonra kramponlarımı giymek için yalvaran birisi seneler sonra boğazımı sıkıyor"
demişti bir yerde

tozlu parkeler dedi ki...

Blog yazarları için olaylara tarafsız gözle bak öğüdü pek anlamsız geliyor bana. Sonuç olarak bu kişiler kamu hizmeti yapmıyor, halka tarafsız haber ulaştırma gibi bir görevleri de yok.
Taraftar olarak taraflı bir kişinin ister istemez taraflı düşünüp, düşündüklerini burada yazıya dökmesi pek doğal.
He ben olaylara taraflı bakmıyorum gibi bir iddiayla bir misyon edinme çabası varsa başka. Ama bu bloğun gördüğüm kadarıyla böyle bir iddiası yok.

blogger dedi ki...

bu ne kadar fanatizm dir. her maçta onu bunu kesen bir adam iyi yapmış diyebilmek için kör olmak gerek. sabrinin de çok iyi olmadığı bir gerçek ama ingilterede bile rahat durmayıp ırkçılıkla suçlanan bi adam için söylediklerin gözlerinin fanatizm ile kararmış olduğunu gösterdi bana

Adsız dedi ki...

Numarali trbunden samet guzelin kafasina kaynak sisesi atarak katil olmaya yaklasan cirkef bir guruhun, burda emreye sallamasi gercekten cok ironik. Fanatikmiyiz degilmiyiz bilinmez ama tek bi gercek var; hepinizden nefret ediyoruz

Boobie

Tunç Komutekir dedi ki...

siz galatasaraylılar bu blogada salça olmasanız olmaz dimi.burasının nasıl bir blog olduğu belli işte. nefret ve kin galatasaraylılığın tohumunda var sanırım ki sizde oynayan futbolcuların hepsi değil belki ama tamamına yakını inanılmaz antipatik ve kasap.bakın işinize...