2.12.2008

Kadıköy'de Final


2009 UEFA Kupası Finalinin tanıtımı bugün yapıldı. Belki Fenerbahçe'nin, belki Galatasaray'ın, belki de iki alakasız takımın oynayacağı bu final mücadelesinin bilet fiyatlarıda 75,100,130 Euro olarak belirlenmiş. Bilet başvuruları 5 Aralık'ta TFF sitesinden yapılacak. Kişi başı limiti iki olarak belirlenen biletlerden bir şekilde almak gerekiyor.

İstanbul'da oynanan 2005 Şampiyonlar Ligi Finaline dağbaşında diyerek gitmeyen ve hala deliler gibi pişman olan bünye böyle bir finali, hemde eve yürüme mesafesinde olan finali kaçırmamalı. İmkanınız varsa sizde kaçırmayın, insan sonra çok üzülüyor.

Hamiş : Bak şimdi duygularım depreşti. Sen kalk Fenerbahçe'nin oynayacağı normal bir lig maçı için otobüs tepelerinde nerelere git, ama en güzel finallerden biri olan Liverpool - Milan maçı için Olimpiyat Stadına gitme. Büyük salaklık yapmışım. Hemde çok büyük...

2 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

acıkcası fener yada gs cıkmazsa finale büyük bir final olacağını düşünmüyorum o paraya değmez bence.sevilla espanyol cska moskova gibi takımların macını izlemeye final dahi olsa gitmem.yalnız fener yada gs finale cıkarsa kara borsada 5-10 milyara çıkar fiyatlar.o fiyattan bile satılır.ben alırım şahsen bir öğrenci olarak.

Adsız dedi ki...

Bari bir tane Türk takımı görsek finalde.