6.12.2008

Denizli'den 3 Puan

Oynanan futbolun kaliteside, Denizlispor'da, Fenerbahçe'de tam beklediğim gibiydi. Beklentimin dışında kalan kısım ise hakemin maçı bu kadar katletmesi ve bizim tribünlerin güzel performansıydı.

Sondan başlayalım, iyi bir tribün beklemiyordum açıkcası. Maçın Cuma günü olması, İstanbul'dan katılımın düşük olması ve mesafeden dolayı böyle bir yargıya varmıştım, yanılmışım. Giden herkesin ayağına,yüreğine sağlık. Aynı şekilde Ege bölgesinde bulunup maça gidenler içinde geçerli bu söylediklerim. İyi tribün dedik fakat bunda Lig TV ve uzay üssü gibi olan, muhteşem, Piero'lu zart zurtlu canlı yayın ekibininde etkisi olabilir. Söylenenlere göre Lig TV antu.com'un başlattığı Lig TV'ni iptal et kampanyasından dolayı biraz geri çekilmiş durumda. Şöyle diyelim, Fenerbahçe taraftarına iyi gözükmek için türlü atraksiyonlar içine de girmiş olabilirler. Özellikle Fenerbahçe taraftarının alışılagelmişten fazla ekrana getirilmesi, meşalelerin daha fazla gösterilmesi gibi senelerdir söylediğimiz mikrofon dalgasıda bu sefer bizim tribün için geçerli olabilir. Sonuçta meşaleleri göstermesede, mikrofon koymasada Fenerbahçe tribünlerinin Türkiye'de en iyi deplasman yapan tribün olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hakem başlı başına facia. Vermediği gol zaten ortada. Yatıp kalkıp maçı Fenerbahçe kazandığı için dua etmeli bu hakem grubu. Son dakikada bir gol yeseydik bayram boyunca her ortamda kulakları çınlatılırdı yoksa. İyi yırttılar bu konudan. Öteki verilmeyen fauller, ofsaytlar alıştığımız şekilde Türkiye gerçeği olarak devam ediyor.


Fenerbahçe hala oynamıyor, karşısındaki rakipte oynamayınca bir şekilde kazanıyor maçı. Şu maçı 3-0 kazansakta değişen bir şey olmazdı zaten. Gerçekler Şampiyonlar Liginde yüzümüze bir bir çarpıyor. Zorlu deplasmanlarda da acıtmaya devam ediyor.

Birde maçta 7 yabancı hadisesi yaşanıyorduki artık Selçuk mu Vederson mu kim uyardıysa helal olsun kendisine.

"maçın 58. dakikasında fenerbahçe'de emre ve deivid'in oyuna dahil olduğu, vederson ve josico'nun ise çıktığı sırada, fenerbahçe'nin 7 yabancıyla sahada yer almasının selçuk'un uyarısıyla son anda önlendiğini ve bu durumun fenerbahçe'nin yıllar önce 1 yabancı oyuncu fazla oynattığı maçı akıllara getirdiğini belirten gazetecinin konuya ilişkin sorusuna karşılık koç, "selçuk gerekli uyarıyı yaptı. burada 4. hakem ısrarla yabancı oyuncumuzu sahaya sokmak istedi. ancak bu hatayı yapmadık"

Denizli sevilmeyen bir deplasman olmasına rağmen sonuç olarak bayram öncesi yüzümüzü güldürdü diyerek şimdilik burada nokta koyalım.

Denizlispor 0-1 Fenerbahçe

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Maça Aydından gittim,Genç Fener İzmir sağlam gelmişti,valla boyuna bağırdık cağırdık maçı pek ,izlemedim ama galibiyet özellikle deplasmanda Denizliye karşı alınan iyi geldi bünyemize

Ferman