19.12.2008

Açtık ellerimizi

-Nedense Konya - Fenerbahçe maçlarını televizyondan izleyince hep uykum geliyor. Artık yayından mı yoksa evin ortamından mı bilemiyorum ama herzaman bir uyku hali mevcuttur bu maçlar oynanırken.

-Önder'in attığı gol basını ve Fenerbahçe düşmanlarını artık tatil boyunca oyalar. Ofsayt mı değil mi, el var mı, hakem golü önce niçin vermedi.... Onlarca soru türetibilirler, meşgale çıktı, sevinsinler. Unutmadan bence gol kararı hatalı.

-Anelka'nın hala tartışılan pozisyonuda başka bir Konya maçında yine aynı kaleye olmuştu. Kaderin bitmek bilmeyen oyunu mu bu???

-Oktay Derelioğlu sen nasıl bir yorumcusun. O koltuğa kimler oturduda millet kabul etti ama sen bambaşka olmaya adaysın. Maç Başlıyor programın başında(maçtan bir saat önce) biletlerin pahalı olması normal, Anadolu kulüpleri bu maçlardan para kazanıyor sadece, stadta dolar diyorsun, maç başlarken bomboş tribünleri görünce "sahi biletler ne kadarmış ya, merak ettim şimdi" diyorsun. Yanındaki spiker olacak, sesi ergenlikteki çocuktan beter arkadaş ile süper bir ikili oluşturuyorsunuz.

-Bu sözümde Deivid'e. Gol atınca tribüne koşuyorsun, çok güzel hareketler bunlar fakat başkan kızmasın sonra.

-Aragones bu akşam liderlik koltuğuna oturmamızla beraber kesinlikle yırttı. Bu saatten sonra inanılmaz maçlar yaşamazsak sezon sonunu görür artık. Hatta biz böyle diye diye bu adam takımı şampiyon yapacak gibi bir his var içimde.

4 yorum:

NYG dedi ki...

yürüye yürüye şamoiyon olacağız :)

bence gol kararı doğru...

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
it was hand ball and although Fenerbahçe played bad, it merited to win the match.
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Recoba dedi ki...

@Juan,

Yes, The Fenerbahçe isn't good enough but recent. It will be good team in second period.The team will work well.We will be see all together.

Turgay Keskin dedi ki...

Oktay Derelioğlu konusuna katılsam da spiker konusuna -Onur Şahin- katılmıyorum..

Bu arada Önder'in golünden sonra o kadar çok malzeme çıktı ki herkese o pozisyon fazla konuşulamadı..