30.11.2008

Daldan Dala Maç Sonrası

-Bu sezon umutsuz olarak gittiğim kaçıncı maç bilmiyorum artık. Sonu güzel bitince insan tabi ki seviniyor fakat takımda hala bir umut ışığı göremeyince bu galibiyetin ne anlamı kalıyor. Sadece istatiski bilgileri değiştiriyorsun o kadar.

-Grup CK ve UNIFEB bu ay içinde üçü birbirinden güzel olmak üzere çok güzel işlere imza attılar yine. Bu sezon için şimdilik elde Trabzon'dan başka maç kalmadı gibi gözüküyor. Ellerine sağlık.

-Kalamış'ta toplanmak, meşaleler, kaynaşma güzel işler. Galatasaray maçı öncesi gibi olmasada, Nazlı'dan Kızıltoprak'a toplu çıkmak hoş bir anı olarak yerini aldı.

-GFB'nin dağıttığı Maraton atkıları forumlarda iyi fiyattan gidecek gibi gözüküyor. Ama siz yinede yapmayın, etmeyin kardeşim. Takın boynunuza verin tribünde bulunan başka arkadaşlara.

-Beşiktaş galibiyetleri olarak yeni bir seriye başladık galiba, uzun soluklu olsun, bıkana kadar devam etsin.

-Bizim tribünün durumu belli fakat bu sefer Kadıköy'e gelen Beşiktaş tribünüde mantar çıktı. Daha iyi bir performans beklerken onlar işi 85'ten sonra üçlü çekerek kurtarmayı tercih ettiler. Bizim açımızdan güzel bir tercihti :)

-Beşiktaş gerçekten iyi takım kurmuş, şampiyonluk konusunda Trabzon ile kapışacak gibi duruyor. Biz de artık kendi halimizde takılırız. Puan farkı bizi aldatıyor, ikinci yarı zor deplasmanlar var.

-İster misin takımda umut yok diye diye sezon sonunda şampiyonluğu getirelim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

umudum kalmadı fani dünyada =)