7.07.2008

Kamp Hayatı

-Daha kampın ilk gününde Deivid'in sakatlanması, belki de sezonu başlamadan kapatması gerçekten sinir bozucu bir durum. Geçen sezon ortaya koyduğu performansla değişilmezler arasına giren Deivid'in yokluğunu fazla hissetmeyiz umarım.

-Yoğun yağmur antremanları engelliyormuş. Nedir kardeşim bu yağmur olayı? Biz burada susuzluktan ölüyoruz, bu orta Avrupa coğrafyasına yazın ortasında sürekli yağmur yağıyor.

-Aragones antremanların sadece ilk 15 dakikasını basına açarak ilk postasını koymuş medyaya.

-Kamp böyle kötü başlamışken bugün hazırlık maçlarının tarihleride açıklanmış. Adam gibi rakip olarak Sparta Prag ile geçen sezonda Kadıköy'de hazırlık maçı yaptığımız Shaktar var. Maraton Üst'ün yeni sakinleri için tanışma, alışma tadında geçebilir.

Hazırlık Maçları

Müsabaka: Fenerbahçe SK – FC Kufstein veya Swindown Town
Tarih: 12.07.2008
Saat: 19:00
Yer: Stadion Kufstein Arena


Müsabaka: Fenerbahçe SK – Sparta Prag
Tarih: 16.07.2008
Saat: 19:00
Yer: Stadion SV Wörgl


Müsabaka: Fenerbahçe SK – Ceske Budejovice
Tarih : 19.07.2008
Saat: 19:00
Yer: Stat henüz belli değil. İlerleyen günlerde açıklanacaktır.


Müsabaka: Fenerbahçe SK – Shaktar Donetsk
Tarih: 23.07.2008
Saat : 21:00
Yer: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu

1 yorum:

Flamboyant Striker dedi ki...

Kamp yapılan yerin çok güzel olduğu, yağmur şiddetini çok fazla arttırmadığı sürece havanın çok müsait olduğunu söyledi FB TV'de Volkan Ballı. Önümüzdeki günlerde yağmurun şiddetinin azalacağını umuyorlarmış. Bu sıcak havada yağmur iyidir fakat sakatlığa davetiye çıkarıyor.
Deivid ile ilgili olarak, çok üzüldüm gerçekten. Kazım'ın performansı çok önem kazandı. Milli takımdaki oyununun iyi kısmını yansıtırsa, ilk 11'in değişilmezlerinden olur bence.