8.07.2008

Kimler gelmiş kimler...

Amanda aman... İspanya'nın gol kralı gelmiş.

Bazı konularda ne kadar kızsamda doğru, güzel bir iş yapıldığı zaman takdir etmek gerekir. Ortada verilen milyonlarca dolar var, Türk futbol tarihinde bir futbolcuya ödenen en yüksek rakam olması gerekiyor bunun. Ederi bu mudur, bu kadar para verilir mi konusu tartışılır fakat bu kadar parayı gözünü kırpmadan verebilmek içinde çok büyük işler yapmak gerekir. Hepsi bir yana Avrupa'nın en iyi liglerinden birisinin gol kralını Türkiye gibi bir ülkeye getirmekte ayrı bir meziyettir. Aragones faktörü mutlaka işin içine girmiştir fakat sonuç olarak adam Fenerbahçe'ye imza atmış mıdır, atmıştır.

Böyle mutlu mesut yazıyorum fakat Emre ve Burak Yılmaz transferlerini hala içime sinderemiyorum. Bir transferlede unutacak değilim. Keza, Aragones çok sevilmiş gibi duruyor fakat kafalarda hala soru işareti yok değil. Neyse efendim biz Güiza transferinin keyfini çıkartalım bu akşam, parasından pulundan bana ne. Forma satışı, kombine satışı çıkartır heralde transferin parasını.

Unutmadan, Güiza'nın eşi mi, kız arkadaşı mı, menejeri mi yoksa all-in-one manitası mı bu diyarlarda magazin sayfalarına, arka sayfalara çok konu olacak gibi. B..unu çıkarmasak bari.

3 yorum:

Blogspor dedi ki...

Yerinde bir transfer.Avrupa'da başarı hedefleyen bir kulüp para konusunda cömert olması gerekir...Ama seninde sindiremediğin gibi bende Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu'nu içime sindiremedim.

Donnie Brasco dedi ki...

Burağı bile sindiririm ama Emre bir maçta 15 gol atsa 20 topu çizgiden çevirse de ı ıh
bunun yanında 30 tane Şevçenko da alınsa bu seneki transfer dönemini sevemeyeceğim

Adsız dedi ki...

servet eski FB li olarak hasta oluyorsun kesin sen!profesyonel futbol ligi,Fenerbahçe amator lig degil,dunyanin her takimdan oyuncu aliriz gerekirse.6s,8jk,farketmez yeter ki formanin hakkini versin o kutsal formayi giydimi artik,ne gecmisi ilgilendirir ne baska birsey.