1.07.2008

Kazanılan bir takım başarılar

Başkanımız Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisinin Temmuz sayısındaki yazısında teknik direktör konusunda bazı noktalara değinmiş. Bizi ilgilendiren bölümü hemen aşağıya geçelim.

"Sevgili Fenerbahçeliler,

Yeni teknik direktörümüz ile birlikte, Profesyonel Futbol A Takımımızda yeni bir döneme adım atıyoruz. Uzun araştırmalar ve değerlendirmeler sonucu; kariyerine ve bizim belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Fenerbahçe'yi daha ileri noktalara taşıyacağına inandığımız Sayın Aragones'in, yeni hocamız olmasına karar verdik ve bu kararımızı da bir süre önce kamuoyu ile paylaştık. Yeni hocamız ve teknik kadrosuyla Fenerbahçe'nin hem yurt içi hem de Avrupa'daki hedefleri açısından iyi bir sezon geçireceğine inanıyoruz.Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde gelinen yere, kazanılan başarılara rağmen, yurtiçinde belirlenen hedeflerinin gerisinde kalmamız, çok kolay bir şekilde elde edebileceğimiz şampiyonluğu kaçırmamız ve bu nedenle tüm camiamızda yaşanan burukluğu ortadan kaldırma düşüncemiz yeni teknik direktör arayışımızda etkili olmuştur. Eğer kazanılan bir takım başarılar nedeniyle, bir takım başarısızlıkları göz ardı etmeye, tolere etmeye kalkarsak, bunu Fenerbahçe'de gelenek haline getiririz ki, bu da Fenerbahçe'nin geleceği açısından çok büyük bir tehlike oluşturur. Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda, gelinebilecek en üst seviyeyi kendisine amaç edinmiş bir kulüp ve camianın adıdır....... "

Bazı konularda bende başkan gibi düşünüyorum...

Bir takım başarılar kazanıldı diye bazı şeyleri, yanlışları tolere etmek, göz ardı etmek çok yanlış ve tehlikeli birşey tabi ki. Çözümler üretilmeli, karşılıklı oturup konuşulmalı fakat burada iki tarafında iyi niyeti olmalı. Yoksa bir tarafın iyi niyeti ile hiç birşey olmuyor.


Yazının tamamı

1 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

bi takım başarılar kazandı diye ozaman aziz beyide tolere etmeyelim?