19.06.2009

Bukalemun


Fenerbahçe'nin bu sezon mücadele ettiği bütün branşlarda kazandığı ve kaybettiği tüm kupalar,madalyalar; Fenerbahçe karşısına kendi takımını çıkartmak yerine Fenerbahçe'nin rakibini desteklemek için tüm sezon bukalemun gibi renk değiştiren dostlarımıza gitsin.

14 yorum:

wag dedi ki...

Basketbolda Ülkerspor yerine Efes Pilsen'e sempati duymak suç mu?

berker dedi ki...

Efes Pilsen'i gerçekten destekleyenler var.Ama asıl amaçları efesi desteklemek olmayan,Fenerbahçenin önüne engel koymak isteyen Efes'in arkasına sığınmış bu bukalemunlara selamlarımız.

Adsız dedi ki...

Futbolda tuttugunuz takım bir SPOR kulubuyse basketbolda futbola voleyboldan hentbola tum spor dallarında o takımı tutmalısınız. O takımın basarısı sızın takımı tutup tutmamanızı belırlememelı. Futbolda nasıl takımını kume dusse bıle o takımdan vazgecmıyorsanız amator branslardada aynı durum soz konusu olmalı. Ama bazıları fenerbahce daha basarılı dıye o zarar gorsun dıye karsısındakı rakıp kım ıse onu tutuyorlar. Tekrar hatırlatmak isterim. ÜLKER basketbol subesını kapattı. VE FENERBAHÇE ye sponsor oldu.tıpkı REGAL in Barcelona basketbol takımına sponsor oldugu gıbı.
Ayrıca diyebilirsiniz ki ben kendımı bildim bileli bize basketbolu sevdiren efes taraftarıyım. O zaman yukarıdaki entry e niye cevap yazıyorsunuz?

berker dedi ki...

Ayrıca Ülker sadece bize değil 3 büyüklere sponsor oldu.Bize gelince Ülker onlar olunca Cafe Crown,Cola Turka gibi birşey yokmuş gibi konuşuyorlar.

Selahattin Bilen dedi ki...

birkaç tane de basketçi verseydi o zaman belki ülker'in durumu çok göze batmazdı. ülker ile fenerin ilişkisini ülker in diğer takımlara olan katkısıyla kıyaslamak zor biraz

Adsız dedi ki...

basketboldan anlamayan bir salon dolusu taraftarı gördükten sonra hangi takımlı oldukları farketmez bu bukelamunların. kendi oyuncusu faul atışını kullanırken arkada dikkatini dağıtabilecek her türlü tezahüratı ve yumruk hareketini yapabilen, maçın bitmesine daha 4 dakika varken omuz omuza yapan taraftar, en az bu bukelamunlar kadar zararlıdır.

Adsız dedi ki...

sizin hic yapmadiginiz sey zaten dogustan arsenali'ler, cakma hamburglu'lar sizi

Blogspor dedi ki...

Vallahi Fenerbahçemizden fark yiyip,sonra Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Efes Pilsen'e 4-0 yenilip hala Fenerbahçe'nin karşısında Efes Pilsen'i desteklemek nasıl bir komplekstir ben anlayamadım vallahi.

Neyse,Efes gitsin siz gelin bukalemuncuklar.

Fenerbahceliyiz.biz dedi ki...

Herkes istediği takıma sempati duyabilir ancak burada bir durum tespiti yapılıyor. Değil Efes Pilsen'e sempati duymak basketbolu takip etmeyen insanlar rakip Fenerbahçe olunca Fenerbahçe'nin yenilme ihtimalinde birleşerek "basketbolsever" bir güruh oluşturuyorlar. Bu güruh çoğunlukla Fenerbahçe'nin futbolda rakibi olan taraftarlardan oluştuğu için de bukalemun gayet uygun bir benzetme. Bu arkadaşların taraftarı oldukları takımlar normal şartlarda Efes Pilsen gibi müessese takımlarının rakibi olmasına rağmen bu tavrın gösterilmesi benzetmenin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor.

alessio cerci dedi ki...

ne yani tam tersi olmadığını mı söylemek istiyorsun?Fenerbahçeliler Galatasaray'ın yenilgisini istemiyormu diğer takımlarla olan maçlarında?

Blogspor dedi ki...

Niye isteyelim ki?Biz zaten kendi işimizi gören bir takımız,şampiyonlar liginde rakibinizi havaalanında falan karşılamıyoruz yani ;)

mcD dedi ki...

Fenerbahçeliler evet galatasarayın yenilmesini istiyor, rakiplerini de destekliyor. fakat şöyle bir durum var , biz galatasaray karşısında ezildiğimiz bir sezon (ki ben öyle birşey hatırlamıyorum) gidip rakibinin tribününde boğaz patlatıp birde dalga geçebilme yüzsüzlüğünü yapmıyoruz.

Ki birde şu ülker muabeti var. Bizde çok istemiyoruz ama kulübü bizler yönetemiyoruz malesef. Kendi kulüplerine Cafe Crown cola turka gibi isimler ekleniyormuş ta Fenerbahçeye niye ülkermiş. Arkadaşlar bunlarda ticaret adamları siz hiç rize çay tv de reklamı iş adamlarına yönelik bir reklam gördünüz mü?

Siz olsanız hangi takıma yatırım yapardınız diye de sorabilirim?

Adsız dedi ki...

sen ülker olmayı içine sindir di isen yazdıklarına birşey demem devam edin fetoşcular devran döner

Adsız dedi ki...

Murat Ülker Fenerbahçe'li olduğu için FB ülker
Diğerleri de ayıp olmasın diye CC ve CT. Aktarılan paranın miktarı uçurum tabi