2.06.2009

Daum

Ligin bittiği gün "oh be bitti a.." tadında bir yazıyı taslak olarak hazırlamış, önümüzdeki sezon Daum'lu ilk yıla benzer bir takım kurulucağına, taraftarında hırsla şampiyonluk bekleyeceğini düşündüğüm birşeyler karalamaştım. Tabi yazının sonuna iki cümle daha ekleyerek bir sonuç yazamadağım, konuyu bağlayamadığım için bloga eklememiştim.

Fakat ben Daum'un kurduğu gibi bir takım beklerken takımın başına direkt Daum'un geldiği yönünde haberler var basında. Eğer doğruysa bence iyi oldu. Bundan daha iyisi şu an için yok. Ligi bilen, başkanın 3 yıl sözünü yerine getirebilecek tek teknik direktör şu an için Daum'dur bence. Bu arada Avrupa'da senelerdir beklenen başarının geleceğini ya da çeyrek finalin tekrarlanacağını zannetmiyorum ama olası bir başarısızlık sonucunda kaosun ortasında kalacak Fenerbahçe'de olabilecek tek iyi şey Daum'un gelmesiydi. En azından uzunca bir süre kafalar rahat olur ligde. Birde Roland Koch'un kondisyonu ile 85'te goller gelmeye başlayınca güllük gülistanlık olur önümüzdeki sezon çoğu şey.

3 yorum:

Donnie Brasco dedi ki...

getirlmesi değil gönderilmesi yanlıştı bence; madem ki istikrar şiarımızdı o zaman son senesinde şampiyonluğu elinden alınmış Daum tutulmalıydı. Herkes Mourinho'yu Arsene Wenger'i ister ama Türkiyeyi tanıması alacağı ücret disiplini kondüsyonu vs ile Daum çok çok doğru bir tercihtir bence. En güzel tercih ise başkanın yürüye yürüye şampiyon olma hedefinden vazgeçip koşan savaşan bir takıma dönmesi

Efsane Maraton dedi ki...

@donnie brasco

aynen, bencede daum'un gönderilmesi yanlıştı.

iris dedi ki...

Daum çok kötü bir zamanda gitti. Yanlış hatırlamıyorsam o gün "Daum ile devam" haberi yayılmış ve Aziz Başkan yine bizleri bırakıp tüydüğü için Daum da gitmişti. Şimdi geri dönmesi büyük hatadır. Aziz Yıldırım değişemediğini ve hala o mayıs akşamı Denizli şehrinde kaldığını gösteriyor. Daumla anlaşmak yerine iyi bir kondisyoner ve Aragones ile devam etseydik o zaman. Veya Zico neden gönderildi?