10.06.2009

Ters Totem

Play-Off'larda totem yapalım dedik, bloga hiç bir sonuç girmedik fakat bizim totem dün akşam patladı. Şimdi ters toteme geçme zamanı. Yani bir nevi yaraya tuz basma durumunu totem olarak algılıyoruz, acının(burada mağlubiyet oluyor) üstüne üstüne gidiyoruz. Solomon topu kaptırmazsa Ayhan Şahenk'te kupayla tur atıyoruz.

5 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

Sıkma canını bu takım rehavete girip gevşeme hakkını kullandı. Geçti, gitti. Şimdi Efes'e nefes aldırmadan, parkeleri yercesine oynama zamanı.
Zaten Cumartesi günkü deplasman tribününün tadı damağımızda kalmıştı, orada bir kez daha kendimiz geçmek iyi olacaktır ama bu kez kupayla.

SERT dedi ki...

ipekçi de kupa almak vardı ya =)

B. dedi ki...

alalım şu kupayıda
kral olan Mirsadtır,Mrsictir diyesim geliyor hep.

Solomeyn iyi oynasada bana daha yakın gelir Mrsicle Mirsad
o gözlerdeki hırs

Gürkut Gürsoy dedi ki...

hani basketbolda 1 numaran kadar konuş olayı var ya, biz 1 numaramız kadar konuşucaz. ama 1 numaralarımız konuşamıyor ya da kekeme oldular. Mrsic olmasa yokuz. Solomon ve 1.55 lik super bucur efes serisinin içine ettiler. Ama balık baştan kokar. Mahmut Uslu-Tanjeviç ikilisi basketbolumuzun başındaki en büyük iki dert. Bu seri bizim lehimize ancak şöyle biter. Efes ilk iki maç yaptığından çok daha fazla hata yaparsa. Yoksa yazık oldu. Ya da Tanjeviç böyle istedi.

lazQli

Unknown dedi ki...

ilk iki maçı alınca tamam biz şampiyonuz demiştim.ama şu son iki maçı görünce umudum çok azaldı.çıkmadık candan umut kesilmez demişler ama solomon ile green ile de bir arpa boyu yol gidilmez.dört şutörümüzü toplasan bir shumpert etmeyecek durumdalar.teknik adam el çırpmaktan ziyade birşey yapmıyor.herkeste bir gamsızlık mevcut.hakemleri bile yiyecek yönetici yok.nerdesin mahmut uslu çık konuş zehir zemberek hakemlerin aklını başına devşirmesini sağlasın birisi.15 bin kişi önünde göz göre göre hakkımızı yiyen recep ankaralı havası vardı dün gece.

seni gibi göbeği önde giden seni....