19.06.2008

Özel Blok - E Blok -

GFB, önümüzdeki sezon Maraton Üst E Blok'ta yer alacağını açıkladıktan sonra yönetim E Blok için kombine satışını durdurmuştu. Üzerine çok fazla yazılıp çizildi bu konunun. Herkes engellemenin bu kadarla sınırlı olmayacağını, bir şekilde turnike sisteminin ve tribün içinde bulunan cam engellerin daha farklı şekillerde kullanılacağından bahsediyordu fakat kimse bu kadarını beklemiyordu. 9 Haziran 2008 günü yapılan açıklamaya göz atalım.

"Maraton Üst E Blok özel tribün haline getiriliyor. Yapılan yeni düzenleme ile tribünün bu bloğu sadece bu kısımdan kombine kartı olanlar tarafından kullanılacaktır. Bu tribündeki oturma düzeni de buna göre ayarlanmıştır."

Şimdi dolaşan haberlere göre koridorlar ayrılmış, cam bölmeler yükseltilmiş, özel girişler yapılmış ve bu görüntülerde FBTV'de yayınlanmış. İzlemedim, görmedim ama insanların yalan söyleyecek hali yok. Kaldı ki böyle bir açıklama yapıldıktan sonra epey radikal değişiklikler olacağını herkes anlayabilir. Yani olay cam engel çekip, blok girişine görevli dikmek kadar basit değil. Herkes kombinesini aldı, E Bloktan alanlar oldu, alamayanlar yan bloklara geçti. Yani iki tarafta yavaş yavaş yeni sezona hazırlanıyor. Kadıköy'de ilk resmi maç Temmuz gibi Şampiyonlar Ligi ön elemesi olacak. İşte o akşam herşey kendini belli eder.

Yeni sezon bizim için epey çileli olacak gibi. Hala netleşmeyen transferler, sanki son dakikada karambole getirelecekmiş gibi duran teknik direktör konusu ve bunlara rağmen kendi tribünleri ile uğraşan yönetim.

İlerleyen günler ne gösterecek bakalım...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Aziz Yıldırım imparatorlugunun cöküs yılları baslıyor sanki.

Semt Aşığı dedi ki...

çöküş mü?

Adsız dedi ki...

artık seyirci değil taraftar istiyoruz GFB'nin önünü kesmeyin LÜTFEN sevgili Aziz Yıldırım..